pidzejfat Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Nie będzie pasował... Inne wymiary i kształt. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2727 Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Mam takie pytanko czy dało by się przerobić wystrzelonego LAW M72A3 na granatnik air soft-owy ? Jesli ktoś wie jak prosił bym w miarę o dokładną instrukcje. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Wszystko się da, tylko jak sam nie wiesz jak się za to zabrać to nie próbuj... Na Twoim miejscu popatrzyłbym na budowę zwykłego LAW'a i wewnętrzny mechanizm spustowy bym zaadaptował do działania wraz z granatem. (z tego co wiem to na pewno 1 osoba w Polsce już coś takiego robiła) Tylko do tego trzeba chęci, pomysłu i samozaparcia jeżeli prosisz o gotowy projekt to niestety ale nie będzie tak łatwo... Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2727 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Ja wiem jak łatwo da się zrobić żeby nie trza było za dużo przerabiać ale strzelało by się odwrotnie tzn kulki wylatywały by z tyłu xD Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 (edited) Czy ktoś ma dojście do sklepu, gdzie sprzedaja oringi do madbulla m203 HP w ilosciach niehurtowych? Moj sklep wprowadzil sprzzedaz powyzej 500 czy 100 sztuk. Bede wdzieczny za namiary. W zwyklych hydraulicznych nie ma. Dla potomnych wymiary: 6.5 x 1.5 7 x 1.5 11 x 1.5 34 x 1 Edited December 1, 2010 by Katana Quote Link to post Share on other sites
qrs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Wydaje mi się, że to najlepsze miejsce na tego typu pytanie. Przeczytałem wszystkie posty na WM związane granatami i bardzo mnie coś zaciekawiło. Chcę kupić granatnik GP-30 PJ do mojego AK. Czy jesteście pewni, że ten VOG do niego nie pasuje? Trochę to dziwne bo w rzeczywistości własnie takie było jego przeznaczenie. Jeśli faktycznie nie pasuje to polecilibyście mi ten MB HP ? MB 200BB o którym tyle się mówi nie interesuje mnie bo jest zwyczajnie za długi. Edited February 13, 2011 by qrs Quote Link to post Share on other sites
qrs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Dobra, już sobie odpowiedziałem na pytanie o granaty VOG na podstawie postów z RusMil. VOG25 pasuje tylko do granatnika GP25. Jednak jeden z użytkowników RusMil miał włożoną do wnętrza granatnika obręcz dopasowaną do spodu granatu tak, że ten ani drgnie. Fajnie Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 POnawiam pytanie: czy ktos ma na składzie, lub ma namiar na oringi do granatow MadBulla na co2, tych 204 kule? CHodzi mi o uszczelki do tej czesci, ktora jest odpowiedzialna za uwalnianie gazu po nasicnieciu spłonki, tego grzybka. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Kiedyś mieli tutaj takie: http://www.e-lozyska.com/ podaj tylko wymiary :D Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Zamówiłem od nich, nie pasuja (maja nadlew gumy na łączerniu połówek, gaz przecieka). A możę ktośzna te wymiary, może ja złe zamawiam... tu kwestia 1 mm sie liczy... Edited December 22, 2011 by Katana Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts