BaUEr Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Albo kupić w serii "Kolekcja Klasyki" za 25zł - Operation Flashpoint: Platynowa Edycja Czyli jak ktoś ma ochotę pozmagać się witrualnie w podobno najlepsza grę w tematyce wystarczy tylko 25zł. Qrde gre czaje jedynie troszeczkę... kiedy wyszła miałem za słaby sprzet ..mimo to przeszedłem z 1-2 misje. Chyba patrząc na cene... oraz po przeczytaniu powyższego warto spróbowac. Mimo to pożycze od kumpla full wersje z CDa i oblookam czy dam rade się wkrecić. Bo to co szokowało graficznie mój komp dawno temu teraz może nie do końca zadowalać. Odpalę gierke w 1024-780 z Antyalias 8x i Filtrowaniem x16 i powinno być miodzio :mrgreen: ***BaUEr*** 8) Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Odpalę gierke w 1024-780 z Antyalias 8x i Filtrowaniem x16 i powinno być miodzio Mr. Green Jesli załączysz do tego WGL5/FFUR 2006/albo chociazby WPS /ECP to sie przestraszysz spadku fps :) Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Jesli pozyczysz wersje z CDa to nic sobie nie zobaczysz. Odkad wyszedl dodatek Resistance (zawarty w wersji Platynowej) addony i mody wychodza tylko na to. Wiec wersja z CDa to wciaz marna grafa sprzed 5 lat. Co wiecej, wersja z CDa ma problemy z dodatkiem Resistance, wiec i tak ludziska musza korzystac z innej wersji nawet jesli z CDa maja klucz. Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Jesli załączysz do tego WGL5/FFUR 2006/albo chociazby WPS /ECP to sie przestraszysz spadku fps Cieszy mnie ta wiadomość. Powiem.. nawet bardzo. :mrgreen: Ale chyba bez AA i FA przy maxymalnych ustawieniach dam radę pograć na sprzęcie: Athlon 2.0XP+ MSI KtV 400 GF 6600 GT - Gigabayt (5001000mhz) 512 ram - 400mhz SB live 5.1 :?: 8) Cieszy mnie to dlatego ze Standardowy OPF to grafika rzeczywiście mająca swój wiek. A giera jest miami. Grałbym pewnie w takiej grafice jaka jest standardowa :wink: a że może być o niebo lepsza tylko chwalić. Jesli pozyczysz wersje z CDa to nic sobie nie zobaczysz. O dzięks ... teraz już wiem że jednak wydanie 25zł będzie najlepszym rozwiązaniem. Tanizna... a jeżeli to co tu ludziska piszą powyżej jest prawdą już chyba wiem w co będe się zagrywał miesiącami :twisted: THX za porady! Reszte kwestie ściągnięcia Addonów i innych wyczytam powyżej. Pozdrawiam ! ***BaUEr*** 8) Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Jesli uwazasz ze masz mocny sprzet, na poczatek polecam FFUR2006. Ja w niego nie gram bo jest malo stabilny, ale za jedna prosta instalacja masz calosc zupgrade'owana po granice mozliwosci OFP. Wole inne mody, ale ich pelne wykorzystanie wymaga nieco wysilku przy instalacji i moze zniechecic na poczatku. Do FFURa mozna dorzucic wyspy wydane przez team FFURa (podmieniajace standardowe). FFUR2006 http://operationflashpoint.filefront.com/f...FFUR_2006;58223 Wyspy FFUR http://operationflashpoint.filefront.com/f...land_Pack;58259 Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Athlon 2.0XP+MSI KtV 400 GF 6600 GT - Gigabayt (5001000mhz) 512 ram - 400mhz SB live 5.1 To co masz to niezbedne minimum (no....GF 6600 jest powyzej[grubo] minimum :)] ) Quote Link to post Share on other sites
zia Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Kiedys się zagrywałem...teraz dzięki "stałce" od kilku dni zagrywam się jak dziki.. DPM, L86 i mam wszystko co chciałem :D. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ja tez wrocilem do grania po 3 letniej przerwie...multimedia to juz nie funkcjonuje? I cos chyba mniej osob teraz gra bo tak patze po polskich serkach to ciezko trafic na jakas rozsadna gre Quote Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 a ja wogule nie mam listy serwerów :( Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Multimedia padła .... bo padł dysk z "serkami" i z backupem ... i to całkiem niedawno @tatapsychopata - a masz chociaz OFP 1.96 ? ;) Quote Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 nie mam ofp 1.96 :( a wiecie z kad sciągnac tego patha? dajcie dzialajacy link Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 to jak nie masz takiej wersji to nie pograsz...musisz sobie wypaczyc gre www.ofp.bmj.pl tu sa patche ps....na poczatek sciagnijn patcha 1.91 a pozniej 1.96 bo inaczej to chyba 1.96 nie pojdzie bo on sie naklada na 1.91 Quote Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 nie moge ściągnąć ofp 1.91- za długo się wczytuje zeby ściągnąć :cry: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 A mi wszystko czai ftp://www.flashpoint1985.com/flashpoint/p...ch_1_91_POL.zip 1.91 ftp://www.flashpoint1985.com/flashpoint/p..._191_to_196.zip 1.96 Te linki powinny byc ok Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Zgedi -> moze coopy? cfog.szarego.net Quote Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 to tez mi nie dziala :cry: ja zawsze mam takiego pecha :cry: :idea: mozecie mi wyslac te 2 patche na maila? radziu_mistrzu@wp.pl :idea: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Zgedi -> moze coopy? cfog.szarego.net ee w CFOG mnie zawsze draznila liczba addonow wymagana do pogrania...za maly mam dysk zeby sobie na to pozwolic :wink: komp tez troche niedomaga Quote Link to post Share on other sites
Offtime Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 hmmm... znajome nicki, siema :-) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 jak to w OFP....wielka rodzina...siemka :wink: Quote Link to post Share on other sites
zonq Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 OFP POWER!!!!! moj nick z gry to Foxbat, w sumie ostatnio rzadko gram bo czasu nie mam :[ Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Tia ciebie kojarze z Corridorów (lul) ;) Hmm - offtime'a sie tu nie spodziewałem ^^ @tatapsychopata - jesli masz OFP Cold War Crisis (nie Resistance) to sobie odpusc patchowanie - musisz najpierw kupic resistance :) Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Offtime, siema :P Zgedi, CFOG ostatnio gra 95% czasu na WGLu (chpoc ostatni tydzien pod znakiem SWAT4 :) ), kolo 150MB, wiec calkiem niewiele. Ale oczywiscie nie naciskam, po prostu CFOG obecnie jest o wiele bardziej otwarty niz jakis czas temu, a oferuje naprawde niezla rozrywke, jesli ktos lubi 'realistyczne granie'. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ale na tonalu mam nadzieje ze nie gracie?Bo ta wyspa mi zjada pamiec ze mam slideshow...na samym WGL powiadasz?To ja chyba przemysle sprawe po sesji :) Quote Link to post Share on other sites
Styper Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Zgedi powiedz mi czy ty nie byłeś kiedyś w OFP'owskim klanie SFoP?? Quote Link to post Share on other sites
kali Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Odświerzam temat. Mam problem, może ktoś mi tu pomoże: otóż nie wiem, jak zrobic briefing i overview do misji w OFP. Gotowiec z ofp.bmj.pl nie działa poprawnie (wszystko mam w notatkach, nawet debriefing). Mógłby mi ktoś pomóc? Będę wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts