Gallain Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Tak, wiem, że temat był wałkowany wielokrotnie, ale jakimś cudem poprzednie wątki wyparowały... Nie wiecie, gdzie można coś takiego dorwać? Najlepiej na dwa magi. A jeśli nie można, to powiedzcie mi chociaż, czy Cordurę 1000D da się przefarbować z Olive na czarny? Bo słyszałem, że syntetycznych materiałów nie da się farbować :/ Pozdrówka i z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 W sprawie farbowania: nie można po prostu kupić czarnej Cordury? Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Cordure można. I co z nią zrobię? A ładownice w kolorze czarnym są już WSZĘDZIE wyprzedane :/ Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 W jednym z tematów ktoś polecił produkt z MIWO - ładownice do Fatboy'a. http://www.miwo-military.com/index.php?go=08_10 Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Cordure można. I co z nią zrobię? A ładownice w kolorze czarnym są już WSZĘDZIE wyprzedane :/ Cóż, zrobisz z nią co chcesz, pytałeś więc odpowiedziałem. Ale jak potrzebujesz pchnięcia w stronę kreatywności, to może pogadasz z którymś z forumowiczów, prezentujących własnoręcznie uszyte rzeczy na forum i zlecisz mu zrobienie magicznych ładownic na magi wg własnego widzimisię. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 W jednym z tematów ktoś polecił produkt z MIWO - ładownice do Fatboy'a. http://www.miwo-military.com/index.php?go=08_10 O, widzisz dzikki, o coś takiego mi kaman :) Dzięki wielkie! Jeszcze jedno, małe pytanie - lepiej zamawiać z Praszki czy z Lublińca? :) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 hehe, a ja szylem ladownice udowe do P90 (ale na 3 magi z tego co pamietam)... i nawet fajnie wyszly A na tym zdjeciu lekko to widac nawet :P Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Dawno, dawno temu, jak pisałem do miwo w tej sprawie, powiedzieli że mogą uszyć dedykowane ładownice, na te magazynki. Wiem że jeszcz Hubert Orkan szyje ten sprzęt. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts