Foka Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Biednego nie stać na tanie rzeczy 8)I to jest sama prawda. Pokazuję i objaśniam, dla tych co nie abla - kupisz gówno za "50 zł" - okaże się, że się rozpadnie, wieć trzeba nowe. I tak w krótkim okresie czasu dużo wydatków. A jeśli raz odłożysz kilka setek i kupisz jedno dobr oporządzenie, to może ono służyć przez lata, a jak nie zwracasz uwagi na mody to nawet dekady. Biednych (czytaj nie srających kasą - studentów, uczniów, dzieci, zwane przez niektóych nastolatkami ;)) nie stać na tani sprzęt!!! W każdej branży!!! Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Co do mojej wypowiedzi to zaznaczam ze nie oszczędzam ani siebie ani swojego sprzętu i trzyma się dobrze ;) Tyle tylko że sam osobiście często dość drastycznie modyfikuję sprzęt na własne potrzeby Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Aaa i co do tego że Vest.pl oferuje niby taniej produkty to proszę: LINK Hmmm co to za kamizelka... Chyba ją gdzieś widziałem... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Ja tam za mil-tec'em nie przepadam. Cokolwiek bym od nich nie kupił, to albo nie działa albo się pruje...To czemu kupujesz nadal ;-) ?[...] Ke ? :-F Chciałbym zdementować plotki jakobym nadal zaopatrywał się w produkty mil-tec'a :mrgreen: Na vest.pl nigdy nic nie kupiłem. Ostatnim zakupionym przedmiotem marki mil-tec była wunder-aryjska lornetka z zoom x8, która zgodnie z tradycją rozje.... zniszczyła się ;-) . Było to w 2006 roku, jakoś tak w czerwcu 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts