TOLDI Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 On jest jutro chyba o 9... sorrki ale nie zapamiętałem dokładnie godziny. Ale oglądam cały czas 4fun i może reklama sie powtórzy to was upewnie. Pozdro Link to post Share on other sites
Bond<007> Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Na 4fun ? To chyba będzie jakiś teledysk z replikami :strach: . Edited April 24, 2007 by Bond<007> Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Moze ktos z karta DVB nagrac? Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Na 4fun ? To chyba będzie jakiś teledysk z replikami :strach: . :-F hehehe nie... To prowadzi ten prezenter "Kędzior" czyli bedzie pewnie sypał głupie teksty może być śmiechowo :-D Link to post Share on other sites
M1k3 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ktoś musi nagrać bo ja 4funa nie mam. :-F Link to post Share on other sites
dziku11 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 TO i ja będe prosił o link bo o 9 będe w szkole :P chyba , że mówimy o 21:00 Link to post Share on other sites
Johann Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) http://www.4fun.tv/ można oglądać na żywo przez neta.Byłby ktoś miły i zripował to bo może być ciekawie a niestety jestem na wycieczce:| i nie wiem czasem czy nie o 7 rano. Edited April 24, 2007 by johny89 Link to post Share on other sites
Bond<007> Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Może to głupie pytanie ale o 9:00 czy o 21:00 ? Link to post Share on other sites
Hara Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 O 7:00 rano! Bo widzę, że część by zaspała ;-) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Nasza zabawa się robi modna... :F Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Niby ten program (Powstanie) zaczyna sie o 7 ale reklamują że bedzie chyba o 9.00 ale ja wole oglądać już od 7 :-D Link to post Share on other sites
kozmik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 @Reg materiał na 4fun o airsofcie jest wynikiem festiwalu Zajawka na który własnie kręcony był film przez Kulawą jednak nie wyraziliśmy zgody na pokaz filmu w tv więc będzie t bardzo ogólny materiał pozdrawiam Link to post Share on other sites
ViTu Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Materiał z zajawki ma być tuż po 8. Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Nasza zabawa się robi modna... :F Czy mam rozumieć, że niedługo lansem będzie chodzenie w oporządzeniu i z bronią po ulicy, a "fruzie" będą podbiegać i prosić o szybki numerek za warzywniakiem ? :D Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 "ASG to sport który polega na straszeniu grzybiarzy" :-F :-F :wink: Link to post Share on other sites
Hara Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) To wszystko ? Edited April 25, 2007 by Hara Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 no cały czas leci... Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Lisu, no no, wreszcie nadeszły lepsza czasy, no i mamy dobrego snajpera ;) Link to post Share on other sites
ViTu Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Fuszerka... i mówię tu o robocie 4fun, bo z wywiadu wycięli większość materiału - dobrego materiału - a najlepsze części zajawki nie pokazali. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Nie widziałem niestety całości, ale mimo wszystko jeszcze raz powtórzę, że jest to wynikiem powstającej mody. AS się robi popularny i coraz więcej będzie tego typu programów, obok tych przygotowanych rzetelnie. Link to post Share on other sites
Thad Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Po 4fun chyba się nikt niczego dobrego nie spodziewał? :P Link to post Share on other sites
Gumal Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Z kumpelą wywiad tego samego dnia nagrywaliśmy. Wogóle nic nie słyszałem o czym gadanina bo mi wiatr po uszach wiał. Jutro szkoła i jak Yachu nie zapomni kaset to sięto w końcu zgra na kompa. Btw. Sory, że na Wasz film nie głosowałem, ale Pan od rolków (co z resztą grand prix zgarnął) zasłużył jak najbardziej :P Zdrówko. Edited May 7, 2007 by Gumal Link to post Share on other sites
Haldir_tcv Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Witam ! Nie wiem jak reszcie , ale mnie bardzo się nie podoba wzrost popularności tego hobby. Wolę żeby było to tylko dla wtajemniczonych :) a wy co o tym myślicie? Moim zdaniem taki program w tv to tylko więcej dzieciaków w blokowiskach z air shit gunami straszącymi ludzi. Link to post Share on other sites
Hell_Soul Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Moim zdaniem promocja sportu ASG w Polsce jest jak najbardziej na miejscu.. Tylko wiadomo co za tym idzie.. Ostatnio większość moich znajomych "napaliła" się na ASG po tym jak obejrzeli materiał dotyczący tego sportu w mediach. Bez namysłu pozamawiali sprzęt z allegro i tanie militaria (nie dyskryminując tutaj żadnego z portali).. Nie wiem może i nie znam się jeszcze na tyle ale zakup sprężynki do 100 zł jest rzeczą bezsensowną jak dla mnie.. Mogę powiedzieć tylko tyle, że były to pieniądze wyrzucone w błoto bo karabinki popękały po kilku dniach.. Ludzi trzeba uświadamiać, że lepiej poczekać, uzbierać więcej pieniędzy i kupić coś sensownego. I nie mam tu na myśli drogich pistoletów.. Na początek wystarczy shotgun, Famas, MX, M16, broń krótka w większości sklepów na ale najpierw trzeba poczytać forum, zdobyć jakąś wiedzę na ten temat a u większości osób jest wręcz odwrotnie Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Moim zdaniem promocja sportu ASG w Polsce jest jak najbardziej na miejscu.. Airsoft to nie sport. I jest najbardziej NIE na miejscu patrząc na wypowiedzi niektórych piszących na tym portalu. Edited May 12, 2007 by HateMe Link to post Share on other sites
Recommended Posts