xxxFENCExxx Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Taki krótki filmik - kiedy robimy imprezkę na tyle osób u nas? http://video.mail.ru/mail/da_zibit/3/4.html Link to post Share on other sites
victor Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Przy tym przyroście naturalnym to chyba nigdy ;-) Sama Moskwa ma tylu mieszkańców co 1/4 naszego kraju... ;-) Link to post Share on other sites
Arni1990 Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 No to do roboty.....trzeba poprawić statystyki :wink: Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ja bardzo chetnie bym sie na takie coś do Rosji wybrał. Język i kulturę znam, tłumacza ani opiekuna nie potrzebuje, więc jak by się jakaś mocna delegacja zebrała, to czemu by się nie przejechać. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 No... to jest nas dwóch. Pewnie w 2008 będzie lepiej niż na Bergeciew w 2007 Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Hmmm... W Rasijii jeszczio ja nie strielał... Dumaju, szto kak wriemia budiet' tocznoje i dieńgi, eta pocziemu by niet ? Ja intieriesien, no u mienia tolka odin wapros: skolka budiet' eto stat' ? U was kakoj-to bliższyje izwiesitia ab etam nachodiat'sia? Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 No to jest nas trzech, brakuje Atosa. Jeszcze ktoś chetny ? Link to post Share on other sites
guerilla Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Wstepnie tak... Tylko, ile to bedzie kosztowalo? Link to post Share on other sites
Dahu Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Wstępnie to i ja,tylko co z Wizą?? bo ponoć bardzo sie czepiają... Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) Wstępnie to i ja,tylko co z Wizą?? bo ponoć bardzo sie czepiają... :wink: może w przyszłym roku? Edited November 17, 2007 by Tadeusz Link to post Share on other sites
Dahu Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ok nie załapałem kiedy to ma być:D zresztą daty nie było:PA ze jestem spragniony jakiejś większej imprezy to juz inna sprawa Link to post Share on other sites
Alias83 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Ja bardzo chętnie też bym się wybrał. Tylko że ze wschodnimi to sie dopiero po paru głębszych dogaduje... No i mam nadzieje ze Rosyjscy Airsoftowcy nie są tak hardkorowi jak rycerze, bo sie okaże że oni się z wiatrówek strzelają ;) Link to post Share on other sites
Guest MaciekUkr Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Do Rosji kolegom bym odradzał :!: Kraj dziki. Zreszta przez Białoruś pociągiem miałem jakiś czas temu nieprzyjemność jechać. Tak mocno się czepiają. Proponuje Ukraine. Szczególnie zachodnią część. Przyjemniej, bliżej i taniej. No i polscy patrioci mogą sobie Lwów pooglądać przy okazji :lol: Kämpfer Link to post Share on other sites
major02 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) Tak ja też proponuje na ukraine, ponieważ jest wszystko tanio i dobrze robią :-) a wiem bo sam tam byłem:) Edited December 9, 2007 by major02 Link to post Share on other sites
Nevan Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 A znasz tam jakieś fajne imprezy ASG major ? Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ktoś wie ile tam +/- było osób? Link to post Share on other sites
Recommended Posts