Jarmoluh Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Wybaczcie za podwójnego. Ok sprawa z e ehobby asia wyjaśniona. Maila z potwierdzeniem wysyłają gdy mają już zebrane i wysłane zamówienie. Taka wiadomość dla tych co w przyszłości będą mieli obawy, że nie dostali potwierdzenia - trzeba poczekać trochę. Quote Link to post Share on other sites
sopel82 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Zamawiałem u nich właśnie replikę. Ceny niskie (+ obecnie dają bonusy 5-10%), jednak prawda jest taka, że cenę niwelują koszty wysyłki, cło i vat (praktycznie tylko cudem można ominąć w przypadku repliki). W praktyce za replikę wyszło mi ok. $210, jednak już sama wysyłka to $94, a cło/vat oraz dodatkowe opłaty dla UPS to kolejne ok 400zł. W polskim sklepie - gdy była jeszcze dostępna - repla kosztowało ok 1400zł, więc jak widać cała zabawa wyszła ok. 200zł drożej. Dla zainteresowanych jak to wygląda w szczegółach opis poniżej. ogólne zapytanie o produkt i dostępność w ehobbyasia -> odpowiedź po ok 1-2 dniach (zarówno na maila jak i fb) zamówienie - 5 kwietnia (środa) wysyłka 10 kwietnia po południu (poniedziałek) 11.04 rano - telefon z UPS, żeby podać im opis produktu i przesłać fakturę (potwierdzenie zamówienia) 13.04 około południa - tel z UPS, żeby dosłać upoważnienie (+ opłata 17zl) -> mogą też mylnie prosić o oświadczenie wsk, ale nie jest potrzebne gdy moc karabinka jest poniżej 2J Cała przesyłka wyglądała jak w dobrym filmie akcji: Quote Link to post Share on other sites
sopel82 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Zniżka 10% do końca 2017r: EA17BOMB. Quote Link to post Share on other sites
Husar013 Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Witam,. Planuje kupic sobie cos fajnego,ale mam pewne obawy czy produkt bedzie oryginalny i sprawny co sadzicie o tym? http://shop.ehobbyasia.com/g-p-mots-12-5-keymod-wire-cutter-aeg-black.html wydaje mi się że to dobra cena, z przesyłką wychodzi 350 dollars po rabacie. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Nie mają podróbek a ty licz od razu podatki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts