cryptonic Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Witam. Czy ktoś miał kontakt może z tą kamizelką : http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1534 Co możecie o niej powiedzieć? Szukałem na forum ale niestety nic nie znalazłem. Pozdrawiam Nadawaj precyzyjne tematy wątków //sz. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 A było parę informacji :P. Ja generalnie jestem użytkownikiem tego samego wyrobu, tyle że z Prouda. Z tego co zdążyłem się zorientować, to różnią się tylko jakością wykonania, a dokładnie materiałami i akcesoriami (na korzyść Guardera). Co do samego HSG jakiego modelu, to jest dla mnie połączeniem wszystkiego co najlepsze. Bardzo uniwersalne rozwązania pozwalają nam z tego robić zarówno chest rigga jak i plate'a. Wbudowany rząd ładownic, plecy w PALSach, z tyłu osobne miejsce na SAPI, osobne na camela, z przodu tez możliwość wsadzenia SAPI. Znajduje dla tego oporządzenia 1001 zastosowań i polecam. Quote Link to post Share on other sites
cryptonic Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Dzięki za informacje. Masz może jakieś zdjęcie jak to wygląda na sobie ? A te ładownice, czy jak to inaczej nazwać, gdzie wchodzą magi od m4 to są na stałe jakoś ? Jak to wogóle jest ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 No a pas ładownic wbudowany jest w kamizele po prostu, tak jak w wielu innych chestach czy plate'ach. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Nikt nie wie nic więcej na temat tej kamizelki ? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Wiedzą, ale nie mówią, tajemnica wojskowa :wink: . A co chcesz wiedzieć? Czekasz na krytyczne opinie? Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Chodzi mi o ogólne informacje. Na forum nic o niej nie ma, a Twoją wypowiedź, z całym szacunkiem, traktuję z małym dystansem bo mówisz o wyrobie Prouda :) Trochę się jednak dowiedziałem (chociażby o tym że jest kieszeń na camelbaka, wcześniej mimo że oglądałem sporo zdjęć nie zauważyłem tego. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Powiem Ci tak. Niczym moja sie od Guardera nie różni w budowie poza tym, że u mnie jest 5 klap do ładownic na magi, a w G. tylko 4. Różnica to wykonanie i materiały. Tak wiec jeśli miałes do czynienia z produktami Guardera to wiesz jak to mniej wiecej wygląda. Tyle Procent Quote Link to post Share on other sites
janciownik Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Moje pytanie - czy używają tego jakieś jednostki w realu ?? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Z tego co czytam to jednostka Procent tego używa w realu ;) Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 JS2305 od ponad roku tego używa. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Jakieś źródło dla potwierdzenia? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Pewnie galeria na ich stronie http://www.js2305.yoyo.pl/ Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Wiedziałem, że ktoś się na to złapie. Niestety nie ma mnie w galerii ani razu :P. Zapraszam na forum:P. Choć Arafat tam już jest od jakiegoś czasu zarejestrowany ;P. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Wiedziałem, że ktoś się na to złapie. Niestety nie ma mnie w galerii ani razu :P. Zapraszam na forum:P. Choć Arafat tam już jest od jakiegoś czasu zarejestrowany ;P. :lol: My mistake :twisted: ;-) Quote Link to post Share on other sites
janciownik Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Nie o taki real mi chodziło - ale i tak dzięki za info ;) Pozdr P.S. - po tygodniu wetowania od deski do deski każdego wątku dot. "ogólnie" ameryki idzie zwariować... szczególnie jak się to połączy z setkami zdjęć, ofertą sklepów i własnym "widzimisie" sorry z O.T. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts