REMOV Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Pierwsze zdjęcie jakie pojawiło się w mediach przedstawiające żołnierza jednostki, której nazwy nie powinno się wymieniać, chroniącego ministra ON, z 5,7-mm pm FN P90. ...i w ramach żartu - nalepsza kolba do AK jaką w życiu widziałem (zdobyty na "rebeliantach", jak twierdzi strona polskiego ISAF) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Pierwsze zdjęcie jakie pojawiło się w mediach przedstawiające żołnierza jednostki, której nazwy nie powinno się wymieniać, chroniącego ministra ON, z 5,7-mm pm FN P90. Moze jestem slepy, ale... gdzie Ty na tej focie widzisz P90? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Żołnierz stojący w tle, przy bramie, w jasnym kombi. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 To raczej piaskowy komplecik 5.11, kombinezony gromikowe mają inne nogawki i kołnierze. A na plate carrierze tego kolegi widać dosyć wyraznie kieszenie na magazynki do P90. Quote Link to post Share on other sites
Dalej Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 przedstawiające żołnierza jednostki, której nazwy nie powinno się wymieniać A dlaczego nie? Na pewno to gromkowiec? Może najemnik albo amerykanin? p90 bez wątpienia, ale ktoś nieźle gały wyściubiał że zauważył :) http://dalej.biz/rupieciarnia/p90.jpg Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Kogo nazywasz "najemnikiem" ? jeżeli miałeś na myśli operatorów PSD to jesteś kolego w bardzo, ale to bardzo wielkim błędzie. Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Kogo nazywasz "najemnikiem" ? jeżeli miałeś na myśli operatorów PSD to jesteś kolego w bardzo, ale to bardzo wielkim błędzie. Mogę przy okazji zapytać co to jest PSD? Personal Security Detail? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Użyj google ;P Polskie Stowarzyszenie Dekarzy Prawosławne Seminarium Duchowne Photoshop document Portal Social Democrata Partia Socjaldemokratyczna PSD Pesticides Safety Directorate Poudre School District Do wyboru, do koloru :D Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 A nie "Pójść Sobie Dalej" ? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sprawdzałem na google :D A to co wpisałem wcześniej znalazłem na Wikipedii, tylko nie było żadnej definicji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts