mikolajasinski Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 :!: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2723897 :!: Koleś ma w miarę tanie "oporządzenie" i w sumię to w dobrym stanie. Zamówiłem kurtkę (parkę), bojówki i bluzę (koszt za wszystko 110 PLN z przesyłką) i wszystko jest OK. Polecam dla tych, którzy nie mają kasy na drogi mundur, ale nie chcą latać po lesie w czarnym t-shircie. Dobra alternatywa. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Nie "asgowe" pochodzą od jego rodziców posiadających sklep nazwijmy to rolno-ogrodniczo-nawozowy :) Maw13 to sprzedawca godny polecenia. Inna sprawa, ze myśmy zawsze kupowali u nich cała ekipą na miejscu, więc nie wiem jak z wysyłką ale jedno mogę powiedzieć na pewno - ludzie się mocno starają aby wszystko było ok. Quote Link to post Share on other sites
Guest Skorpion_task_force Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Też dołożę swoje 3 grosze. Kupowałem u tego gościa bluzę i spodnie Flektran. Wysyłka, kontakt jak i towar bez zarzutów. POLECAM GO!!! Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Trochę u niego kupowałem i nigdy nie mogłem narzekać. Towar zgodny z opisem, kontakt dobry, do przesyłki też nie mogę mieć zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Kupowałem u tego gościa bluzę i spodnie Flektran. Raczej kupowaliśmy. Cała drużyna Skorpion poleca. Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Oooooooooooooo...... ja Cię kręcę. Co za hicior! Sprzęt, który on sprzedaje zachwyca. :) A na serio: Polecam. Nie było zadnych problemów co do tranzakcji i sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Polecam. Troche u niego kasy zostawiłem i się nie zawiodłem. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 I ja również polecam.Kupowałem trochę sprzętu już u niego i wszystko było super ;] Quote Link to post Share on other sites
the-logan Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ja również polecam, kupiłem u niego kilka rzeczy przez Allegro i jestem zadowolony z transakcji. Quote Link to post Share on other sites
Guest Reses Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Kupiłem u niego bluzę i spodnie Flektarn. Pełny profesjonalizm. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Witam wszystkich bo to mój 1 post 8-), kupiłem u tego urzytkownika na allegro kilka drobiazgów na sumke 130 zł i - jestem bardzo zadowolony, dobry kontakt, szybka wysyłka > polecam go, godny zaufania Quote Link to post Share on other sites
Guest Spec_1990 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Kupiłem u niego mundur Flektarn. Przesyłka wysłana jeszcze w ten sam dzień. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
mavc Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Zamówiłem u tego Pana w jego sklepie internetowym. Nie dostałem 1 rzeczy za która zapłaciłem. Minęły już 2 tygodnie - wysłałem 2 e-maile - zero reakcji. Zwlekałem z tym wszystkim myśląc że pewnie nie codziennie czytają pocztę - narazie nie mam dobrego zdania. Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Zamówiłem dla całej ekipy. Wszystko w stanie opisanym na stronie, żadnych niespodzianek. Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 kupiłem buty bw t shirt i pasek wszystko ok da sie z gosciem dogadac spoko kontakt Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts