Hawk14 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Witam! Nie jestem pewien czy powielam temat ale nie odnalazłem tego za pomocą opcji szukaj więc jeżeli to już było to prosze grzecznie bez wżasków i wyzwisk mnie poprawić, zamknąć i usunąć temat. Mianowicie: Ile fps'ów możemy osiągnąć na sprężynach: -"Sprężyna główna 200% Deep Fire" -"Sprężyna główna 250% Deep Fire" -"Sprężyna główna 300% Deep Fire Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość Hawk14 Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Na sniperce typu VSR-10. No dobra na MP001 :P Edit: Lufa 6.01 450 mm hop up stockowy teflonik Edited June 3, 2007 by Hawk14 Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bebechy wytrzymają. Za to ja odpowiadam. Przróbka mechanizmu spustowego na typ zbliżony do APS96, przy czym "seary" z solidnej stali. Metalowy tłok. Metalowa prowadnica sprężyny. Kolega grzecznie spytał ile mu mogą dać te sprężyny W PRZYBLIŻENIU. Więc możecie podać wartośći dla na przykład VSR TM. O dopasowanie sprężyny do tłoka i dopasowanie prowadnicy też ja odpowiadam. Wszystko będzie cycuś-glancuś pasować. HopUp też nie stockowy, bo dużo bardziej cywilizowany. pozdrawiam poldeck Link to post Share on other sites
Recommended Posts