choisen Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Robi je ktoś? Taki drum boxy, jak do Kałasza... Edited June 13, 2007 by choisen Quote Link to post Share on other sites
noah Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 a poszukać to nie łaska? :> ( 1 ) ( 2 ) Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Znaczy rozumię, że chodzi Ci o magazynki tzw "bębnowe"?? Takie jak te: - http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=704 - CA, 2500 kulek, cena: 509.00 zł - http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1239 - Guarder, 2500 kulek, cena: 459.00 zł Heheh, spózniłem się. Edited June 13, 2007 by Mori Quote Link to post Share on other sites
Sebek18 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) CA robi magazynki bębnowe do G36 na 2500 kulkek i chyba elektrczne. http://asgshop.pl/produkt.php?id=704 ubiegli mnie Edited June 13, 2007 by Sebek18 Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Spoko, ja juz miałem napisanego posta, ale stwierdziłem, że nei warto odpisywać, skoro koleś sam nie potrafi wejśćdo największego sklepu ASG w Polsce i poszukać... :? Quote Link to post Share on other sites
choisen Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Dzięki. Kiwi, nie musisz chyba walić takich odpowiedzi. Jeżeli założyłem ten temat, to znaczy, że nie mogłem znaleźć.... Do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
fiolek Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Witam ja mam druma do g36 marki Stat i sprawuje sie oki Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 To ja mam jeszcze takie pytanie: Jak podkręca się druma Guardera, bo kabelka tam nie widzę ? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Faroo Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Silniczkiem :P Masz przycisk na magu, bodajże pod spodem. Naciskasz i silnik podkręca. Edited June 13, 2007 by Faroo Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 No ale wcześniej muszisz włożyc tam 9 woltową baterie. Oczywiście. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Choisen-to następnym razem lepiej poszukaj, zanim zapytasz-wtedy nikt nic nie powie. Quote Link to post Share on other sites
fiolek Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 w starze jest tak ze wystarczaja dwa paluszki Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Witam ja mam druma do g36 marki Stat i sprawuje sie oki Witam Jaką Masz szybkostrzelność :?: Słyszałem opinie, że Star nie najlepiej podaje więc pytam. Słyszsłem też jak strzela gun z takim magiem i faktycznie były "ślepaki" :D Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Choisen - skontaktuj się z rakiem, on ma taki fajny tekst zapisany w notatniku ... Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Witam Jaką Masz szybkostrzelność :?: Słyszałem opinie, że Star nie najlepiej podaje więc pytam. Słyszsłem też jak strzela gun z takim magiem i faktycznie były "ślepaki" :D Też mnie ciekawi jak jest z podawaniem kulek w tych magach. Zastanawiałem się na kupnem takowego, ale jeśli będą kłopoty z podawaniem kulek to szkoda wyrzucać pieniądze. ROF w przypadku mojej repliki jest w przybliżeniu taki sam jak w G36C od TM. Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Z doświadczenia wiem, że ideałem dla mnie sa magi CA ale te automatycznie - nie trzeba podkęcać, takie jak w minimi tyle, że nie ma jeszcze takiego do G36 produkcji CA :( o ile dobrze się orintuje. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Są są Johan_JK. W drugim i trzecim poście tego wątku masz linki do druma CA do G36 :) Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Są są Johan_JK. W drugim i trzecim poście tego wątku masz linki do druma CA do G36 :) Zwróć uawagę że chodzi o SAMONAKRĘCAJĄCY SIĘ magazynek Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 No właśnie automat :!: CA teraz zrobiło do AK ale do G36 jeszcze nie. Wczoraj szukałem mam nadzieje, że dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Eeeeeeeeee przepraszam ale jakoś nie trybię???? Zarówno bowiem w drumie do G36, eMek czy owego AK rozwiązanie jest takie samo: Elektryczny Hi-Cap podkręcany silnikiem. Silnik napędzany jest przez baterie 9V umieszczoną w środku. Podkręcenie sprężyny następuje po naciśnięciu przycisku znajdującego się na końcu kabla, który umieszczamy w odpowiedniej pozycji na broni. - za ASGShop`emW przypadku AK - 2 paluszki zamiast 9cio woltowki. Ale grzebiąc dalej udało mi sie znaleźć coś takiego: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1546 Magazynek elektryczny do M249 woodland (1200 kulek) Classic Army....bla, bla, bla....Magazynek ma dwa tryby podkręcania: - Ciągły - Automatyczny włączający się po rozpoczęciu strzelania (podawania kulek) No chyba, że chodzi wam o taki szpas. Jednak widzę, że jest to kwestia pojemności maga. W tym o pojemność 2400 do M249 zastosowano ten sam patent co w drumach wspomnianych wcześniej. Być może przy pojemności maga powyżej 2000 kulek występuja problemy podawaniem, tzw. "automatycznym". Dlatego dla tych magów takiego rozwiązania sie nie stosuje. Nie wiem, tylko tak kombinuje. Nie bijcie. Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Witam Miałem maga do M249 tego duzego boxa na 2400 kulek ale trzeba było go podkręcać dla mmnie to był dyskomfort, żeby naciskać na raz spust i włącznki maga, później zakupiłem maga na 1200 kulek z trybem auto jest rewelacyjny ja sobie strzelam a on podaje kulki nie musze nic wciskać na takie coś właśnie czekam do G36 ale CA jeszcze nie zrobiło :( W dużym 2400 wyspowały pustaki w małym 1200 nie ma tego problemu, mały jst poprostu the best :D Quote Link to post Share on other sites
MAR Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 a czy ten bębnowy z guardera jest automatyczny > tzn żeby nie trzeba bło wciskać żadnych przycisków? i czy dobrze pasuje do serji g36 z CA? PPOZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
fiolek Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Witam Słuchaj Johan mój drum Stara sam podkręca kulki i sam się wyłacza rof to 26k\s magazynek daje rade i nie zdarzają się puste strzały. Dodam tylko że mam założony opuźniacz popychacza jakby co. Quote Link to post Share on other sites
Paprotek Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Witam, a miał może ktoś z Was już do czynienia z takim stworem? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2834 cena w porównaniu do już wymienionych niższa, ale nie jakoś strasznie podejrzanie. Co sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts