Guest Mohawk Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Czy użytkownik Allegro- MASTERBATOR sprzedaje dobrej jakości sprzęt, czy shit? Kupował ktoś u niego? Jeśli tak, proszę opisać jakość usług i sprzętu, który on sprzedaje. Link to post Share on other sites
Exterminator Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 na allegro dość znany, ma własny sklep, ale wydaje mi sie, że taki troche erszitgunowy (nie wiem, nie kupowałem u niego), ale sprzedaje niepotrzebne nikomu szpanerskie metalowe kulki :PP Do takiego wniosku doszedłem patrząc po cenach porównywalnych z erszitgans.pl, pewnie jakością też (De, spreżyny cymy) Link to post Share on other sites
Guest Mohawk Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Czasem TEN SHOTGUN to nie jest na Taiwangun, tylko 10 zł taniej? Link to post Share on other sites
Rak Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Widać ze to sklep... http://www.6mm.com.pl/oferta.html ale jedna rzecz... jeżeli on chce klientów to niech nie zachwala towaru jak baba na bazarze w stylu:" Rzodkiewki, pyszniutkie soczyste świeże tanio tanio tanio!!! a jakie smaczne no pani no kup pani no!!! No super rzodkieweczki a jakie piardy zdrowe potem lecą.. zdrowo tak nie!??! a jakie smaczne mhhmm pyyyszota!! tanio świetnie szybko" (autentyk - granica polsko ukraińska RLZ) :poddanie: :poddanie: Jak ktoś coś tam kupił, to niech się wypowie. Mohawk.. ten shoot to na pewno nie DE. Aha! i jak sprzedawca, który chce pozyskać klientów może mieć ksywkę "Masterbator"... masturbator niech będzie od razu... albo MasterBatMan Edited June 20, 2007 by Rak Link to post Share on other sites
Guest Winstor Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Mohawk.. ten shoot to na pewno nie DE. Ale to jest producent JT, a na Taiwangun też widziałem Shota tego producenta. Link to post Share on other sites
Guest Winstor Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Tak. To ten sam Shotgun. Dostałem go dzisiaj od Krakmana i widząc po zdjęciach to jest to samo, tylko dychę droższe. Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Spoko koleś, brałem od niego parę pierdółek, wszystko szybko i sprawnie. Link to post Share on other sites
Guest Winstor Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 A co ze sprzętem, jaki on sprzedaje? Link to post Share on other sites
Guest vander Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Osobiście kupiłem u tego Pana parę żeczy ( shotgun JT LONG, mp5-plastik gearbox), kulki, Socom-klamka gaziak..itd) Ogólnie jestem zadowolony, szybka przesyłka, dobry kontakt. Jak z gwarancję to nie powiem, bo na razie nic mi się nie popsuło- i oby tak dalej :D Link to post Share on other sites
madjong Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ja kupiłem glock'a Cymy. wszystko pasi Link to post Share on other sites
Szon Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 A ja kupiłem super-zaje***tą rączkę do RISa z DE. I to była moja pierwsza i ostatnia przygoda z produktami DE. Shit jakich mało, od razu sie rozleciała. Link to post Share on other sites
trajant Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 To opinie o sklepie na a nie produkcie,tak się składa że ma sklep w mojej okolicy jest tam prawie to samo co na taiwangunie gunie ogólnie spoko tylko gwarancja trochę nie ta Pozadrawiam Trajant Link to post Share on other sites
Szon Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Jeśli tak, proszę opisać jakość usług i sprzętu, który on sprzedaje. @Trajant: pytanie było także o sprzęt. A co do jakości obsługi:wysyłka szybka, kontakt spoko, więc nie można nic zarzucić. Link to post Share on other sites
kali Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Chłopaki rezygnują z tanich AEGów i innego shitu. Od powstania sklep znacznie podniósł poziom. Link to post Share on other sites
bartekmaly Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 To, że ktoś kupił coś z DE lub innej badziewnej firmy i mu się rozleciało nie oznacza, że to wina sklepu. Jaki producent - taki sprzęt. Co do sklepu - coraz lepiej się rozwija i podnosi swój poziom, a w ofercie ma coraz więcej dobrej jakości karabinów (np. CA), pistoletów, części, akcesori i i znikomą ilość "tanich replik" (np. shotgunów DE). Link to post Share on other sites
Regdorn Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Razem z Chemikiem zakupiliśmy u niego dwa pokrowce na broń. Obaj jesteśmy zadowoleni. Porządnie wykonany, jak za tą cenę. Wygodny w użyciu. Gdy ktoś pyta o jakość sprzętu i usług, to po co ktoś uzewnętrznia swoją ekspercką wiedzę na temat pozyskiwania klienta na Allegro przez odpowiednią treść aukcji? Jak widać i z takimi opisami ma mnóstwo klientów. Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 A ja kupować u tego gościa nie polecam. Odnosi się ostrym tonem do mnie w mailach. Jakiś jest niepoważny. W jednym mailu pisze, że paczka wysłana, w drugim za jakieś 40 min, że paczka nie została wysłana. NIE DAJCIE się NABRAć NA GRATISY U NIEGO: TEN SHOTGUN kosztuje 75 zł. TEN SAM SHOTGUN kosztuje 85 zł. Na aukcji u Maste(u)rbatora pisze, że dodaje 100 sztuk kulek metalowych gratis. Tak naprawdę to kulki są już wliczone w cenę. Link to post Share on other sites
masterbator Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 TATIN jestes jeszcze niepoważnym dzieckiem, kupiłeś cos u nas a po godzinie juz zrezygnowałeś wiec nie wypowiadaj się na mój temat... byłem dla Ciebie i tak wyjątkowo grzeczny:) Link to post Share on other sites
masterbator Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Masterbator to tylko nick z allegro, nasza promowana marka to 6mm (www.6mm.com.pl) narazie tylko strona informacyjna. Sprzedajemy produkty do 100zł dla mniej wymagających jak i produkty powyzej 1000zł dla bardziej wymagających... Na allegro pewne rzeczy są nie sprzedawalne, zapraszam do sklepu po profesjonalny sprzęt airsoftowy. Mamy duże doświadczenie poniewaz aktywnie uczestniczymy w różnych imprezach, nasze doświadczenie nie opiera sie jedynie na sprzedazy... krótko mowiąc... jak na 2 lata ciężkiej orki zyskaliśmy wysoko notowaną pozycję w częstochowskim airsofcie i nie tylko. Każdy sprzedawca ma swoich zadowolonych jak i mniej zadowolonych klientów, ktorych zresztą pozdrawiam:) Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 coraz więcej dobrej jakości karabinów (np. CA) Szukam i szukam i zadnego Classica znalezc nie moge :-/... Link to post Share on other sites
masterbator Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ... czytaj uważnie... na allegro nie wystawiamy CA, towar dostępny jest w sklepie stacjonarnym a skep www jest w budowie:) Link to post Share on other sites
kali Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Co do obsługi, to nie ma co, czasem jestem przy pisanych w odpowiedzi mailach i wiem, że Misiek zawsze stara się odpisywać miłym tonem, nawet, jeśli pisze maile już przez 5 godzin, a jest to enty mail do danego użytkownika. Link to post Share on other sites
temohab Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ja wprawdzie kupowałem daaaaaaawno temu ale polecam szczerze. Zamawiałem APS'a bodajże w środę bo zostałem bez repliki. Dokonałem przelewu, przesłałem mailem potwierdzenie i poprosiłem czy dałoby radę załatwić szybką przesyłkę. Paczuszka trafiła w moje ręce następnego dnia a APS namiętnie użytkowany przez początkujących u nas w teamie żyje do dzisiaj. pozdrawiam Temo Link to post Share on other sites
MiodUs Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Gazowa Beretta STTi doszła szybko, dobry kontakt, polecam. Link to post Share on other sites
Guest Reses Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Chciałbym zakupić trochę sprzęta u niego. Ktoś wie, jak jest z gwarancją? Link to post Share on other sites
Recommended Posts