kali Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Działa ;) uznają gwarancję bez problemu. Przynajmniej ja nie miałem problemów. Link to post Share on other sites
bartekmaly Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Z gwarancją jak to z gwarancją....na każdy sprzęt masz określony okres gwarancyjny i jeśli w tym czasie nastąpi jakieś uszkodzenie kwalifikujące się do podciągniecia pod gwarancje to wysyłasz do nich i Ci naprawiają :) I tak jak wyżej Kali napisał - do tej pory nie mieliśmy problemów. Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Kupiłem u niego jeden egzemplarz shitguna (m83 DE, od czegoś trzeba było zacząć nie ?) - rozleciał się :wink: - kasa poszła, ale z jego strony żadnych zastrzeżeń szybko i miło - pełen profesjonalizm. Link to post Share on other sites
Guest Spec_1990 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) Ja kupiłem Shotguna JT. Nadal jakoś się trzyma. Obsługa profesjonalna. Polecam. Edited August 17, 2007 by Spec_1990 Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Kupowałem u nich intellecta,obsługa mila i zwarta...Doradzili i wytłumaczyli...Byłem bliski zakupu kolimatora ale nie pasował do emki :cry: Ogólnie bardzo polecam. P.S Zdementuje pogłoski o shit-cie z allegro.Jedynie springi Cymy i Shotguny teszta Ca i inne tj.AGM,CYMA Z METAL GB itp.. Link to post Share on other sites
Yber Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Kupowałem u nich Shotguna Bandito. Obsługa miła i szybka. Podoba mi się u nich, że posiadają sprzęt tańszy i ten droższy. Dzięki temu każdy może coś wybrać dla siebie. Poczekamy, aż rozbuduje się sklep internetowy. Polecam. Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Pół roku temu kupowałem shota JT. Rozpadł się miesiąc temu. Paczka jak pamiętam była na następny dzień. Kontakt wzorowy. Jakbym to napisał na allegro: "pewny kontrahent, można robić zakupy z zamkniętymi oczami" ;]. Link to post Share on other sites
kali Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 http://www.6mm.com.pl/ Lada chwila ruszy sklep internetowy. Dzisiaj już dodawaliśmy część produktów. Link to post Share on other sites
Pever Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Podoba mi się u nich, że posiadają sprzęt tańszy i ten droższy. Też mi się to podoba. A co do sprzedawcy poprzez allegro nie mam żadnych zastrzeżeń. Miło i sprawnie. Link to post Share on other sites
raeone Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ja też nie mam zastrzeżeń. Zakupy trzykrotnie robione zawsze prawidłowy kontakt, rzetelna obsługa maili i szybka wysyłka. Link to post Share on other sites
4dvent Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 A ja miałem dziwna przygode :| Kupiłem na allegro mp5 cymy za 250 pln. Myśle sobie, niby metal GB, ale za ta cene warto spróbować, najwyżej sie komuś sprzeda. Po jakichś 300 kulkach padło mi coś z selektorem ( potem okazało sie że to kostka stykowa była pęknięta, ale mniejsza o to ) Napisałem do nich mejla z opisem usterki itd i ostatnia widomość od nich wyglądała tak: "Witam, niestety jest to chyba wina włącznika... koszt nowego 30zł. Zrobiłem tą aukcje aby pokazac iz nie oplaca sie kupowac replik bez gwarancji, oczywiscie wyslij ją do nas i zrobimy, nic innego jak wymiana na nowy włącznik nie pomoze... oczywiscie po zrobieniu bedzie gwarancja na nową wymienioną część... Twoja decyzja... pozdrawiam" Ja wszystko zrozumiem, ale coś takiego :| Owszem wiedziałem, że nie ma gwary na to, ale jak przeczytałem to, to aż poprostu nie wiedziałem co powiedziec. Więcej od nich nic nie kupie i tyle. Link to post Share on other sites
HaszczUuu Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Polecam w 100% brak jakichkolwiek problemów Link to post Share on other sites
kali Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Serwis działa sprawnie i szybko, czego ostatnio miałem dowód. Zdarłem sobie otoczkę z kabli. Zaniosłem giwerę, powiedziałem serwisantowi co i jak - na poczekaniu wymieniony fragment wiązki. Sam chciałem wymieniać całą, ale okazało się, że nie ma takiej potrzeby. Po pół godziny karabin był sprawny. I nowość - serwis gaziaków. Mój Colt się trochę przybrudził (miał w sobie tyle piachu, że zamka się nie dało odciągnąć :P ). Do tej pory na naprawę gaziaka trzeba było czekać około miesiąca. Teraz doszła dodatkowa osoba na serwis gaziaków, dzięki czemu wszystko będzie zrobione o wiele szybciej - tak jak to miało miejsce w moim przypadku. Colt działa i ma się dobrze ;) Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 A ja szukam dobych pokrowcców na repliki i znaleść nie mogę. ARMORTRAC jakos zaginęło, wspólnie z Machinegun`em. Link to post Share on other sites
kali Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Pokrowce się rozeszły i nie ma skąd ich wytrzasnąć. Jutro się popytam, czy i kiedy będą i dam znać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts