Maragaht Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 na allegro jest ale tylko do M :(( Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Mało możliwe, żeby był tylko do emki (wiem, że sprzedawca tak napisał w opisie aukcji). Wygląda na standardowy tłumik zakładany na gwint (musiałbyś zapytać sprzedawcę jaki, ale obstawiałbym lewy jako popularniejszy). Na youtubie są filmiki z tym tłumikiem na augu czy glocku. Zapytaj sprzedawce czy on nie ma czasem zwykłego gwintu. Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 wlasnie tez przejrzałem yotube i zadałem pytanie lewoskretne 14mm to wszedzie pojda na te repliki tak bo takie lufy sa chybba ze sie tam tuninguje to moze nie wejsc ale to inna działka .. (prosze o wybaczenia za bledy ale mam niemiecka klawiature) Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Mam i chwale :) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 A próbowałeś w jakiś sposób uzupełniać te wkłady? Da się? Pytam, bo kurczę na WGC wkłady mają status 'discontinued'... Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Mam zapas wkładów. Wg. producenta (instrukcja obsługi) jeden wkład starcza na 6000 strzałów z nie tuningowanej repliki. Myślę, że uzupełnić można nawet i mąką. Wkładem jest kawałek gąbki, w której znajduje się szary proszek. Finito. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Pozwolę sobie odkopać.... ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na uzupełnianie starych wkładów? został mi ostatni a za 14€ nie opłaca mi się kupować wkładu Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 To i ja odkopię. Zainteresowałem się tematem, ale jako że wole robić rzeczy po swojemu, wykonałem coś takiego własnoręcznie. Wystarczy zwykły chinolski tłumik z krążkami gąbki osadzonymi na sprężynie. Gąbeczkę się wyjmuje i nasącza talkiem (nie to że posypuje z wierzchu, sypie się talk do miseczki i tak długo wszystko miesza aż powchodzi w najgłębsze pory. Jutro mam akcję, powiem jak to się sprawuje, czy nie syfi lufy itd. Jak to kogoś obchodzi mogę zrobić film ze strzelania. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Raczej chyba nie będzie różnicy pomiędzy PFI a Twoim, jeżeli chodzi o kwestię syfienia - a PFI syfiło środek GB strasznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts