Lambert Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Tak, na machinegun: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=733 Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
RACHE Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 a mial ktos stycznosc z producentem CYBER GUN ? http://www.cybergun.pl/?prod=10889&cat=27 rozni sie czyms szczegolnym? Quote Link to post Share on other sites
jacuz Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Do TM się nie umywa. Body metalowe jest chyba na redwolfie. A jak ktoś chce nowego Siga z metalowym body to na stronie sig sauera jest najtaniej Quote Link to post Share on other sites
jacuz Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Jakiego zawieszenia 3-punktowego używacie do siga? Quote Link to post Share on other sites
Ariaman Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ja używam starego dobrego....Zawieszenia od kałacha-tanio i solidnie.A tak na serio myślę,że nie ma znaczenia,jakiego używasz.Znałem gościa,który swoją gewehr nosił.....na kablu telefonicznym,który sam wykonał..... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Od dziś jestem posiadaczem tego cudeńka. Na pewno postrzelam to napiszę co i jak. Mam preckę promyka zamontowaną. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Strzela rewelacyjnie oczywiście. Mam też kilka pytań. Czy ktoś montował uszczelnioną dyszę? Którą wybrać? Ile fps powinienem wycisnąć z zestawu: dysza, cichy zestaw systemy plus sprężyna m90? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Ja mam w okolicach 360-365 na M100 - ale zwykła głowica. A więc może nawet wyciśniesz 350 fps... :roll: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 ale na jakich bebechach? Quote Link to post Share on other sites
nesta3 Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Witam czy może ktoś mi opisać jak przerobić przedni chwyt w sig552 żeby włożyć większą batke jeszcze lepiej jeśli ktoś dysponuje zdjęciami Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Nie dysponuję ale proponował bym (z oględzin) ciachnąć czymś te płaskie "blaszki" które wewnatrz gripa odchodzą od lufy na boki. Powinno sie udac wcisnąć wtedy taka batke w ksztalcie "U" jakie gdzieś widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Zamontowałem uszczelnioną dyszę DF, teflonowany cylinder typ 2 systemy, cichy zestaw systemy do SIGa oraz wymieniłem tłok. Sprężynę zostawiłem stockową tylko ją przerobiłem żeby pasowała. Przed tunningiem mniej więcej 298fps. Teraz ile to sie okaże. Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Mam pytanie, jak to jest teraz z częściami zamiennymi do tego gun'a? Wszystkie Wasze linki ze sklepów są wygasłe, do magów czy metalowych body. Gdzie można nabyć magazynki? Quote Link to post Share on other sites
Sihan Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Magi mają być niebawem u madonionów , części też mają sporo . Quote Link to post Share on other sites
Pykus Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nie wiecie czy metal body ICSa pasuje do TM ? Quote Link to post Share on other sites
Firefox Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Niestety, ale nie pasuje :icon_confused: . Quote Link to post Share on other sites
Lagodkin Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Pozwolę się wtrącić do rozmowy skoro taki temat o Sigach. Ktoś może wie jaką długość ma dysza w sigu 552 JG i jak ze szczelnością komory? Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Pozwolę sobie odświeżyć temat. Znajomy z pracy odkopał w swoich gratach piwnicznych Tokyo Marui SIG 552 i zastanawia sie nad sprzedażą. Replika była nieużywana od jakiegoś 2008r. Akumulator po takim czasie bankowo do wywalenia, ale reszta być może w miarę sprawna. Ile taka używka byłaby w tym momencie warta? Jak jest obecnie z dostepnościa części zamiennych i serwisowaniem? I czy w dobie tanich i w miare dobrych "chińczyków" warto jeszcze cokolwiek inwestować w TM? Z góry dziekuję za jakiekolwiek odpowiedzi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Rindfleisch Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Cześć, mam pytanie względem kompatybilności magazynków firmy g&g. Czy będą pasować to Tokio Marui? Drugie pytanie. Czy uper body z jg będzie bez problemu współgrać z Tokio Marui? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
gdwp3 Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Czy orientuje się ktoś z Was gdzie dostać kolbę do sig`a? Czy ten adapter lub kolba od ICSa będzie pasować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts