Goose Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Rusz tyłek który ruszy rękę , która ruszy palec wskazujący i zmusi go do 2/3 kliknięć ... Ja chcę wersje AA i dodatek, ale najpierw normalne AA. ..a ja chce dużo rzeczy - na stronie AA jest oznaczony AA 2.8.2 (waży goło 3 GB) nie sądze że opłaca się ściągać 2.8.1 + patch... Edited January 4, 2008 by Goose Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Skoro się nie opłaca ściągać, to jak mam to "zdobyć" :-F ? I cały czas mam błąd URL, nie wiem czemu dlatego spytałem o dokładniejszy link. Bo żadny link z download nie działa..... Na polskiej stronie, jak i na amerykańskiej :???: Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 W takim razie spróbuj na www.aaotracker.com Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Zeby bylo szybciej. Tu macie pelna wersje do sciagniecia od zaraz AAO 2.8.2 Full Version Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nie wiem, może mam coś z kompem, ale mi pisze, że fullinstaller nie jest prawidłową aplikacją systemy Win32.. Pomocy, proszę :cry: Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Skorzystales z linka, ktory podalem powyzej? Nie ma mozliwosci zeby nie byl poprawny, chyba ze sciagnoles sobie wersje na linuxa, co jest bardzo prawdopodobne jesli nie zwrociles uwagi na opis plikow. Badz tez drugi problem, ktory czasami sie pojawia czyli blad podczas sciagania. Czyli sciagamy cala aplikacje jeszcze raz. Niestety takie rzeczy sie zdarzaja przy tak ogromnych plikach jak 3GB. Najlepiej urzywac do tego programow wspomagajacych sciaganie plikow. Zwroc uwage na rozszerzenie pliku, ktory sciagnoles. Powinien konczyc sie .exe Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Filename: Americas Army - Full Version - 2.8.2 (Win) Filesize: 2962.39 MB Uploaddate: 10.09.2007 -------------------------------------------------------------------------------- Total Downloads: 265963 Total Views: 295475 File Rating: -------------------------------------------------------------------------------- Version: 2.8.2 Language: English Category: America's Army - Full Version To jest to, co mi podałeś...... Może mam jeszcze ściągnąć program wspomagający? Jeśli tak. to poproszę o link. ;-) Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Czyli tak jak mowilem najprawdopodobniej jest to wina bledu podczas sciagania pliku. Jak zauwazyles zapewne 3GB to sporo, troche to czasu zajmuje i niekiedy bledy sie zdarzaja. Sciagnij plik jeszcze raz. Co do programu niestety musisz poszukac sobie sam. Jest sporo darmowych jak rowniez i platnych. Z ktorego skorzystasz zalezy od ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Dzięki, ściągnąłem spoko program i ok... Tylko mam taki internet "wypasiony", że nie ściągnę gry, ale niedługo zmieniam. Mój wątek jest zakończony bo juz wszystko wiem, dzięki wszystkim za pomoc. Pozdr ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 A jednak mam jeszcze problem, wbrew pozorom ściągnąłem i pisze: Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation. Ściągnąłem z tego linku, który mi podał PaulLeśnik....... O co biega? :strach: Quote Link to post Share on other sites
th0rgal Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 A jednak mam jeszcze problem, wbrew pozorom ściągnąłem i pisze: Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation. Ściągnąłem z tego linku, który mi podał PaulLeśnik....... O co biega? :strach: błąd CRC tam wyskakuje oznacza to ze są błędy w plikach czyli, prawdopodobnie źle się ściągnęło...... ps. ja robie już 3cie podejście do tego pliku ;/ Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jak juz kolega zauwazyl, jedyne co ci zostaje to sciagniecie pliku po raz kolejny. Badz, poproszenie jakiegos znajomego, ktory ma juz ta gre sciagnieto zeby nagral ci ja na DVD, co chyba bedzie najszybsze i najlatwiejsze, jesli oczywiscie takowego posiadasz. Przyznam sie ze i mi sie zdazylo to kilka razy. Ale tak to juz jest przy tak ogromnych plikach. Jeszcze jedno, mozesz poszukac tego pliku na klientach p2p ale nie obiecuje ze znajdziesz, a jak juz znajdziesz ze bedzie szybciej. Jedyne co jest pewne to to iz jesli ktos udostepnia prawidlowy plik bez bledow, klient p2p zapewni sciagniecie tego pliku rowniez bez bledow. Przynajmniej mi sie takowa sytuacja nie zdarzyla na kilkaset GB albo juz i na kilka TB sciagnietych plikow. Quote Link to post Share on other sites
th0rgal Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 jakby ktos jeszcze chcial sciagnac i tamten link nie dzialal podaje tutaj do podzielonego na czesci: cz6. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html cz5. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html cz4. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html cz3. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html cz2. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html cz1. http://files.filefront.com/gameAmericasArm...;/fileinfo.html :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 dziś pojawił mi sie problem jak logowałem się na server gram tylko na Bridge Crossing , odrazu po zalogowaniu wyskakiwał taki błąd BŁĄD odinstalowałem AA i zainstalowałem jeszcze raz i dalej to samo a wcześniej chodziło mi cały czas dobrze przez 2 miesiące Quote Link to post Share on other sites
napalm Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Grałem z ciekawości , to co najbardziej mi sie podoba a tym AA to bardzo niski poziom większości graczy :) po zaciętych bojach w CSa moge sobie zagac a AA dla odstresowania :wink: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 To odpocznij sobie z PSS-em na którejś z map (pod warunkiem, że to extraction będzie). Zapraszam do wymiany ognia :D Aha, w CSa nie grałem, bo to... nie dla mnie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Shavo Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nikt chyba nie napisał - Jest dostępna nowa wersja America's Army 2.8.3 Najważniejsze zmiany : -Flashbang-The flashbang has been tuned a bit to make it more realistic. The effectiveness has been reduced when used outdoors. Also the blackout duration has been reduced. -Weapon Reloading- Weapons reload faster then before. Fixing jams and using the supported/unsupported function are also quicker now. A takich cwaniaków z CS:Source jak napalm to się zjada na śniadanie Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nie odzywaj się Shavo ty fragrejciarzu! Fleshe popsuli, a przeładowanie na serio się sprawdza. A CS jak to mówią ssie. Quote Link to post Share on other sites
Storm One Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Może i gram dopiero w AA od czterech dni ale co do flashy to nie powiedział bym że je popsuli (mimo iż nie grałem we wcześniejsze wersje AA) Akurat dzisiaj, na mapie pipeline zdarzyło mi się doświadczyć co znaczy zostać oflashowanym przez przeciwników. 4 flashe - prawie 1.30 wyłączony z gry :-P . Edited February 7, 2008 by Storm One Quote Link to post Share on other sites
lnowak1992 Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Witam, Mam problem z wchodzeniem na serwery. po wejściu wyskakuje mi takie coś: KICK NOTIFICATION: MlodyGangsta-PL has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER 'MLODYGANGSTA-PL'(FOR 5 MINUTES) ... LOSING KEY PACKETS Pomóżcie plis. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Masz zaktualizowanego Punk Pustera? Quote Link to post Share on other sites
lnowak1992 Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 przed wczoraj miałem chyba stara wersje i mi działało a dzisiaj automatycznie zrobił mi sie update i już nie chodzi. Wcześniej tez automatycznie mi wgrało PunkBustera przy instalacji. Działało normalnie aż do dzsiaejszego update'a. Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Klucz do przyczyny: LOSING KEY PACKETS Net ci laguje. Samo przejdzie. Quote Link to post Share on other sites
ozzi5 Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Ja gram w tą gre yhm już około 3 lat . Grałem w CSa i mi sie znudził po 2 tygodniach więc ta gra jak dlamnie jest zaczepiasta . :) Quote Link to post Share on other sites
przemek130 Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Mnie jakoś dziwnie się w to gra. Jednak zostanę przy Battlefieldzie 2:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts