4dvent Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 szukałem, ale nie znalazłem. na wstępie zaznacze, że wiem iż nie jest to snajperka z prawdziwego zdarzenia. wiem też ze przewagi nad aegami miał nie będe. Mimo wszystko zapytam: ma ktoś już to http://gunfire.pl/product-yid-1152189565_M50P.html ? jak z celnością? z ilu metrów i na jakich kulkach można trafić w człowieka? Znalazłem to szukając jakiejś alternatywy dla MB02 na które tak wszyscy narzekają ( http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=711 ) . Zależy mi na czasie, więc nie zabardzo widzi mi sie dozbierać troche kasy i kupić coś lepszego. Ale jednak czy duża różnica będzie jeśli kupie MP001 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=585 ? czytałem o MP001 już troche na tym forum, ale niewiem jak wypada w poruwnaniu z M50P którą wy byście wybrali? Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Nie wiem dlaczego i może się mylę, ale jak dla mnie to cały ten M50P to po prostu MP001 z dodanym szajskolimatorem i szajslaserem i tyle. Długość ta sama, waga podobna, dodatki poza koli i laserem te same. Tak jak mówiłem, dla mnie to samo aczkolwiek mogę nie mieć racji. Link to post Share on other sites
Westie Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 To NIE jest MP001. Ta replika to Swiss Arms M6/UTG Master Sniper M324 (czyli, defacto, Buble Eagle M50), ślepy zaułek chińskiego przemysłu airsoftowego. W MP001 przynajmniej daje się otworzyć cylinder. Link to post Share on other sites
sniper_tarzan Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 W MB-02 też się da otworzyć cylinder. Wystraczy tylko troszku pomyśleć i w każdym snajperskim "chińczyku" da się to zrobić. Robisz sobie specjalny klucz i otwierasz cylinder od strony dyszy, a nie rączki przeładowania. ;-) Link to post Share on other sites
Westie Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Aaa, czyli MB02 otwiera się tak samo jak MB01, wąskimi szczypcami odkręcasz dyszę? Kurna, a ostatnio pytałem, czy się odkręca, to mówili, że nie... :? Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 GunFire niby na podwalinach w airsoftguns.pl, ale jako JEDYNY sklep prawidlowo te replike nazwal ;-)... Link to post Share on other sites
sniper_tarzan Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Nie Westie. Nie szczypcami :). Klucz to kawałek listwy, w której robisz 2-3 otwory (jeden duży po środku (na dyszę), i dwa małe obok z każdej strony na śrubkę/i, które wchodzą w odwierty w dyszy Link to post Share on other sites
Westie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ludzie to wąskimi kombinerkami odkręcali, wkładając końce szczypiec w te dziurki na głowicy cylindra. Działało. Ale mieć taki kluczyk też fajna rzecz :D Link to post Share on other sites
sniper_tarzan Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Jak będę miał jak, to dam zdjęcie takiego cusia. Nic skomplikowanego :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts