Taps Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Witam Właśnie zrobiłem łącznik pasujący do M4 CQB za pomocą którego połączyłem Kolbę Special Force firmy Zenith. Sposób zamocowania jest prosty przez otór przechodzi śrUba znajdująca sie w kolbie i na zakończeniu jets nakrętka na podkładce -całośc mocowana już z kolbą za pomocą orginalnej śruby ISC'a jak w przypadku orginalnej cześći Zdjęcia trochę słabe ale niestey już takie zostaną Przed zamontowaniem - czyli wersja Orginał ;-) Dla ciekawośći po zamontowaniu ;-) W razie pytań PW Serdecznie pozadrawiam Taps :uśmiech: PS:Z tego co wiem to narazie pozamną jeszcze niema nikogo kto posiada M4 CQB Pistol - ISC'a - ale może kiedyś się komuś przyda ;-) Edited July 3, 2007 by Foka Link to post Share on other sites
Borax Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Bardzo ładnie, skąd miałeś taką ciekawą wersję ICSa? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Okruch Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Na przykład z takiego sklepu, którego nazwy mnie wymieniać tutaj nie wolno ;-) Skontaktuj się z kierownictwem w sprawie dostępności. Link to post Share on other sites
Foka Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Brzydki (w wersji bez kolby) i nie jest to replika tylko jakiś wymysł :? Link to post Share on other sites
thor_ Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ale Okruch to co dałeś to sklep sprzedajacy ICSy a nie ISCy:mrgreen: Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Boże... widzisz i nie grzmisz... a pije Cię w przyrodzenie ta literówka? Wszystko żeby tylko coś paplać tym jęzorem... I jeśli mi powiesz ze to było zabawne, to Ci powiem że nie było... Link to post Share on other sites
Taps Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Brzydki (w wersji bez kolby) i nie jest to replika tylko jakiś wymysł :? Właśnie, nie masz racji - moim zdaniem i oczekiwaniem była właśnie taka E-mka, kolba to tylko element, którego wymagał mój dowódca a kolba składana na bok, z jaka oferuje ICS w podobnej wersji mi nie pasuje i bardzo mnie cieszy, że wtedy, kiedy musze kupić kolbę to mogę mieć taka, jaka chce, czyli Speciala. To, że jest brzydki to tylko twoje subiektywne zdanie per Foka (tak piszą przeważnie osoby mające, E-mki ze stałymi kolbami lub, albo M16-bez urazy każdy używa, co lubi) Pozdrawiam Taps :uśmiech: Edited July 5, 2007 by Taps Link to post Share on other sites
Foka Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Właśnie, nie masz racji To, że jest brzydki to tylko twoje subiektywne zdanie per Foka (tak piszą przeważnie osoby mające, E-mki ze stałymi kolbami lub, albo M16-bez urazy każdy używa, co lubi)Nie mam i nie miałem eMki ze stałą kolbą, ale tak jak powiedziałeś jest to sprawa gustu. Natomiast to, że nie jest to replika niczego istniejącego i nie może być jest obiektywnym faktem. Link to post Share on other sites
Taps Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Nie mam i nie miałem eMki ze stałą kolbą, ale tak jak powiedziałeś jest to sprawa gustu. Natomiast to, że nie jest to replika niczego istniejącego i nie może być jest obiektywnym faktem. może i fakt ale ja nie jestem replikatorem 8) Lubię wyglądać i być indywidualny i niepowtarzalny - taki mam styl ;-) A to, że nie może być to kwestia formalna, zawsze pomysł może zostać dostrzeżony i wykonana na jego podstawie broń :-P Taps :uśmiech: Link to post Share on other sites
Foka Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 A to, że nie może być to kwestia formalna, zawsze pomysł może zostać dostrzeżony i wykonana na jego podstawie broń Nie może. W rzurze/kolbie w systemie Stonera jest schowana sprężyna powrotna suwadła. Broń bez niej nie będzie działała. Link to post Share on other sites
Jano Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Hah cfany jesteś Foka a skąd ty to wiesz pochwalił byś się materiałami na ten temat może tutaj... Link to post Share on other sites
Foka Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Z konstrukcji broni :P Pogooglaj, albo zapytaj na Broni palnej :P Link to post Share on other sites
thor_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Boże... widzisz i nie grzmisz... a pije Cię w przyrodzenie ta literówka? Wszystko żeby tylko coś paplać tym jęzorem... A żebyś wiedzial że "pije" Literówka która powtarza sie w minimum 3-4 miejscach od tematu wątku przez cały pierwszy post to raczej BŁĄD. Sądziłem że jeżeli ktoś "ma hopla" na jakimś punkcie to raczej powinien starac się być w jakimś tam stopniu podstawowym rzetelny. Ale jak widać wydawało mi sie. Dla mnie to to samo co podpisanie zdjęcia MiGa-29 nazwą F-15. Całość "Do wywalenia" :mrgreen: Link to post Share on other sites
Recommended Posts