K4MIL Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Co prawda krótkie, żadnych wypowiedzi reporterów, tylko mały opis, ale w sumie daje rade. Przynajmniej nie ma za dużo błędów :P http://www.tvn24.pl/2060477,26086,0,0,1,wideo.html Link to post Share on other sites
Foka Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Zaraz znowu się zlecą paintballiści prowadzić świętą wojnę, bo prównano AS do PB :D Link to post Share on other sites
Westie Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Rozstawmy mongolskich snajperów z Dragunowami. Ostatnio nas obronili przed takimi, co chcieli nam w obozie zrobić świętą wojnę :D . Link to post Share on other sites
Tolya Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Krotkie...coz, niestety taka specyfika tego medium jakim jest internet. Portale rzadza sie swoimi prawami - material nie powinien byc dluzszy niz 90 sekund bo inaczej widz sie nudzi. Zreszta wideo bylo montowane pod muzyke, ktora ma ta minute z kawalkiem. Sa tam w tym materiale jakies bledy? Link to post Share on other sites
Foka Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Nie może być błędów bo nie ma żadnego komentarza, jest tylko pokazana akcja :) Link to post Share on other sites
radzu Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Do filmu jest dołączony cały artykuł do którego można wejść klikając takie 2 strzałeczki >> na końcu tego tekstu po prawej. Link to post Share on other sites
Foka Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 A faktycznie :) To ja widzę tylko jeden błąd: Czym jest airsoft? Tradycyjnie tak nazywają się strzelające plastikowymi kulkami repliki prawdziwej broniAirsoft to "czynność", hobby. Repliki to airsoft gun :) Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Zawsze "czynność" jest błędnie nazywana ASG, teraz zrobili źle w drugą stronę ;) Edited July 15, 2007 by PieTrzaK Link to post Share on other sites
Wojtass Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Czym jest Airsoft? Tradycyjnie "ASG" (z angielskiego "Airsoft Gun") nazywają się strzelające plastikowymi kulkami repliki prawdziwej broni Poprawili. ;) A co do długości...Lepsze to niż nic. Pozdrawiam :-F Link to post Share on other sites
PFC.HICKS Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Kiedyś był jakiś program w TVN Turbo o ASG. Uczestniczyła w nim grupa FOKI Częstochowa. Dawno,dawno temu... wiem bo tam miałem być. ;-) Niestety moja niechęć do CQB i MOUT mnie wykluczyła. Link to post Share on other sites
Harry Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Kiedyś był jakiś program w TVN Turbo o ASG. Uczestniczyła w nim grupa FOKI Częstochowa. Dawno,dawno temu... wiem bo tam miałem być. ;-) Niestety moja niechęć do CQB i MOUT mnie wykluczyła. Hicksu, ja to mam gdzieś na vhs :D ostatnio wykopałem robiąc porządki :D Link to post Share on other sites
berliners Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Jeżeli powtarzam to sorry ale nie znalazłem tego gdzie indziej. Nie orientuje się dobrze w polskich mediach (chodzi tu o TV), ale z tego co kojarzę to "N" jest jakoś powiązane z TVN. Ostatnio przeglądając filmiki z google znalazłem ciekawy reportaż z "N Sport" : http://video.google.com/videoplay?docid=41...h&plindex=5 Link to post Share on other sites
Frostu Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Ciekawy reportaż, zrobiony inaczej niż inne. Zauważcie, że ani razu chyba nie padła fraza "paintball". ;-) Link to post Share on other sites
Foka Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Słowo. Fraza to kilka słów. Link to post Share on other sites
brok Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Wszystko bardzo fajnie przedstawione. Szkoda tylko, że nigdzie nie wpomniano o tym iż airsoft to zabawa dla pełnoletnich. Takie reportaże mogą być dobre dla polskiego środowiska airsoftowego, ale mogą też zaszkodzić ogromną falą dzieciarni napalonej na "wojne" po obejrzeniu tego w telewizji czy w internecie. EDIT: Przepraszam na końcu artykułu z tvn24.pl jest wypowiedź członka grupy "platoon" mówiąca o tym, że airsoft jest dla osób pełnoletnich. Co nie zmienia faktu, że i tak airsoft jest zagrożony ze strony "dzieci counter strike'a" Edited August 14, 2007 by Widowm4k3r Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Widowm4k3r nie przesadzaj. Wczoraj na osiedlu widziałęm np kinderkomando w liczbie dwóch bojców z shotganem banditos i Augiem (Czemu im nie zwróciłem uwagi?? Chodzili tylko i do nikogo i niczego nie strzelali. Poza tym to rodzice mają wychowywać a nie ja). Podejrzewam że dostali "zabawki" od rodziców na zasadzie "Tata tata fajne to, chce tego, kup mi". A telewizja spowoduje, że młodzi tak czy siak będą napaleni na zabawe zwłąszcza jak sie powie, że to dla dorosłych. Link to post Share on other sites
Przemalek Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Bezkrwawa wojna na plastikowe kulki ^^ kolejny błąd :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts