Wlodimir Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 co myślicie o tym gnacie http://taiwangun.com/?str=product&prId...bfcc225b32f0541 jak z bebechami??ktoś ma tą replike??wysłałem do krakmana maila 3 dni temu i nic :evil: Link to post Share on other sites
barbie Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Różni się rozkręcanym cylindrem, (podobno) lepiej spasowanym i mniej zawodnym zespołem spustowym. Link to post Share on other sites
Wlodimir Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 znaczy lepszy od MP001?? dzięki Link to post Share on other sites
barbie Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Tak. Zawsze to bardziej świeży model. Link to post Share on other sites
[=Vincent=] Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 I plastikową obudową spustu. (tak przynajmniej wynika z opisu na fr. stronie) Link to post Share on other sites
barbie Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 na taiwanie pisze: Składa się z dwóch podstawowych części : łoża z ABS-u oraz metalowego zespołu lufy z zamkiem i zespołem spustu. WIec z opisu wynika ze metalowy zespół spustowy. Plastikowy ma m40 . Link to post Share on other sites
[=Vincent=] Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Racja pokrecilo mi sie. Za duzo juz pisze i mi sie pierdzieli. Link to post Share on other sites
Wlodimir Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 to M58 karta ma plastikowy spust Link to post Share on other sites
macbeer Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Może i kupie to... Bo Warrior'a na razie nie ma... A chcę coś dobrego ze złego...(tzn. coś bdb z tanich snajperek od krakmana tylko trochę gorsze od Warrior'a) a może coś o osiągach? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Osiągi pewnie takie same jak MP001, bo to jest tylko kopia z małymi różnicami. Denerwują mnie już te wszystkie kopie MP001. Link to post Share on other sites
barbie Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 (edited) dlaczego? Bardzo fajna sprawa. DO VSR jest kupa cześci do tuningu. Moze przebierać w wyglądzie swojego karabinu. A mnie denerwują mnie tacy ludzie jak ty, którzy narzekają, i nie piszą nic konstruktywnego. Edited August 1, 2007 by barbie Link to post Share on other sites
knowhow Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Niby MB03 lepsza od MP001 bo nowsza i ma rozbierany cylinder ale czy ktoś już ją nabył i może się wypowiedzieć jakie ma odczucia po strzelaniu? Sam zastanawiam się nad kupnem takiej repliki. Ktoś z posiadaczy powie coś więcej? Link to post Share on other sites
domino Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 W moim MB-03 osłona spustu jest niestety plasticzana... Trudno mi coś na razie więcej powiedziec, bo porównania do 001 nie mam, a przestrzelać na dobre też nie ma kiedy... na razie 0,25 wyglądają na najlepszy kompromis zasięg/celność - chociaż zanim się to wszystko nie "odsmaruje" w hopup to część strzałów idzie idealnie po sznureczku, część potrafi zakręcić w prawo cudnym łukiem... Na moje oko połączenie dysza-komora wygląda na bardzo dobrze spasowane. Link to post Share on other sites
offline Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Witam! Ja mam mp001 a mój kolega mb03. różni się detalami.. w mocy nie zauważyłem różnicy. mb03 źle znosi piach i to jest minus. ale za to w mp001 występują samowystrzały ;/ Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 DO VSR jest kupa cześci do tuningu. Ale bzdura, nie kupisz nigdzie tłoka do VSR, sprężyny do VSR i kilku innych części. MG nie licze bo min. zamówienie to 400zł 8-) Link to post Share on other sites
barbie Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Kupisz. Zakładasz się? O paczkę kulek 0,23 1000 sztuk? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Fakt, nie podałem że w Polsce :) za granicą to sie da :D Link to post Share on other sites
michalll Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Zakupy zakupami, a ja się pytam jak to-to w praktyce funkcjonuje? Podstawowa kwestia: czy też się kaszani jak mp001? Czy ktoś miał okazję coś majstrować przy bebechach mb03? Link to post Share on other sites
dragster Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Posiadam ta bron, podoba mi sie mam dwójnóg i lunete ;D ale mam pytanie czy taka lufa precyzyjna by pasowała ? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=578 i to : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=312 Link to post Share on other sites
aDIKo Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Moje MB03 sprawuje się bardzo dobrze i trochę celności mu brakuje choc i tak na standardowej lufie z 30m koledze odszczeliłem pupę ;-) , bo było minimalnie widać. Rozkręcałem już bebechy i co mogę stwierdzić, że tylko tłok jest do kitu bo plastikowy i nie potrafił utrzymać sprężyny M150 w napięciu dlatego dałem sobie zrobić żelazny u znajomego, dziś powinienem go mieć wiec napisze jak i co. Na 100 pasują do niego gumka i lufa od VSR lecz jest trochę krótsza bo w MB ma 510mm. Nie wiem jak tłok ale sprawdzę w najbliższym miesiącu i napisze czy będzie pasować. Link to post Share on other sites
mati1294 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Mam takie pytanie bo nie wiem co mam zrobić mam do wyboru 2 snajperki? http://www.gunfire.pl/product-yid-11521893...001-czarny.html http://www.gunfire.pl/product-yid-11521895...Black-Well.html proszę odpiszcie. Mam jeszcze takie pytanie czy ta snajpera http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=711 ma na prawdę 440fps????????? Odpiszcie proszę. Osiągi pewnie takie same jak MP001, bo to jest tylko kopia z małymi różnicami. Denerwują mnie już te wszystkie kopie MP001. Dokładnie jesteś z kąt? Ale bzdura, nie kupisz nigdzie tłoka do VSR, sprężyny do VSR i kilku innych części. MG nie licze bo min. zamówienie to 400zł 8-) Czy ty przypadkiem nie jesteś z Nowej Huty??????? Link to post Share on other sites
tsuru Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Mam snajperkę MB03(WELL) jak kupowałem to sprawdziłem (Tajwangun) miała 470 fps na kulkach 0.20. Teraz strzelam 0.28 ale wzmocniłem sprężynę z zestawu do wzmocnienia dla MBO1 .Do tego luneta i Ghillie Suit i zabaw przednia Link to post Share on other sites
Rhobar14 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Też mam mb03 i bardzo dobrze się z niego strzelało. Strzelało, ponieważ po wymienieniu tłoka i sprężyny na mocniejszą, mechanizm spustowy nie wytrzymał. Teraz mam problem, bo nigdzie nie mogę znaleźć zespołu spustowego. Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) Unikajcie tego gówna! MB03 to jest totalny Shit. Miałem to badziewie i tylko się denerwowałem. Kup sobie lepiej jakiś karabin szturmowy. Osiągi te same a chociażby wszystkim znana CM028 jest o wiele mniej awaryjna! Nigdy nie znajdziecie dobrej snajpy poniżej 1000 pln (wraz z tuningiem) ! Edited February 7, 2011 by Pyzdra Link to post Share on other sites
Guest piotrek1995 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Warto spróbować dorobić Zero Triggera dużo bardziej wytrzymały niż oryginalny mechanizm spustowy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts