Guest Tatin Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Witam. Nie mogę przejść gry Conflict Desert Storm II podczas trzeciej misji, kiedy jest burza piaskowa. Jestem w tym bunkrze. Wychodzę. Koło drzwi stoi śmigłowiec. Wybiłem wszystkich. Śmigłowiec w jakimiś gościami odlatuje. A dalej co mam robić...? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Odpowiedzi już nie są potrzebne. Nie gracie w tą grę, super gra. Polecam wszystkim. Jej fabuła rozgrywa się podczas wojny w Iraku. Powiem tylko tyle. Zagrajcie, a się nie zawiedziecie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 (edited) Ja przeszedłem wszystkie misje i wszyskie części, najnowszą Global Storm też. pozdro. ;-) Edited September 18, 2007 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 w desert storm`a grało mi się przyjemnie obie cześci kosztują ok 30zł, w globala jeszcze nie grałem, ale polecam całą serię :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 WOW to wogóle jest już jakaś kolejna częsć? ależ ja zacofany:) chyba musze sobie skołować obie nowe częsći , bo pierwsza dobrze wspominam:) Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Global mi się nie podobał. A jedynka rządzi. Najlepsze że można misje przechodzić na cicho. W dwójce moja ulubiona misja to "Victor-2", wszyscy ze skrytobójstwa zginęli. Tylko grafa i interakcja z otoczeniem nie tego. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Tak, interakcja jest kijowa. Natomiast klimat gry i ogólne wrażenie - świetne. Quote Link to post Share on other sites
Silent Assasin Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Człowieku zabijesz wszystkich arabów i musisz czekać aż helikopter odleci a później idź pod bramę (delta ją wysadzi) i koniec misji. Przelazłem ją 2 razy conflict vietnam też przelazłem. Quote Link to post Share on other sites
fires Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Wie ktoś może jak uruchomic do tego multiplayer? Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Ja w Conflict vietnam w 2 klasie podstawówki grałem i zatrzymałem się na misji w której szedłeś przez bombardowany rów do takiego dziadka i nie wiadomo skąd Wietnamczycy wyłazili. To podajżę 3 albo 2 misja. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts