Kantek Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nie wiedziałem gdzie to dać więc daje to tutaj. http://www.arobron.pl/product_info.php/cPa...roducts_id/5040 Wiele z opisu nie wynika. Głównie mnie interesuje jaki ten wynalazek ma gearbox. Podejrzewam, że nikt z użytkowników WMASG tego nie użytkował ale zastanawiam się jakie są różnice konstrukcyjne w porównaniu z zwykłym aegiem. Link to post Share on other sites
chrzanu Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Model Air Star jest napędzany elektrycznie dzięki akumulatorowi, oraz silniczkowi, który napina sprężynę. Wystarczy nacisnięcie przycisku, aby automatycznie napiąć sprężynę w ciągu kilku sekund Czyli jakieś hiper-speszyl rozwiązania tam nie spotkamy, poprostu mocne zębatki i do tego zwykły silnik skoro napinanie trwa tyle czasu Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Mogliby się postarać i zrobić wiatrówkę z trybem auto ;) Lepsza zabawa. Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Bywają takie na allegro :) Raz widziałem używanego PM'a za coś około 1300 PLN. Niepodobne to do niczego było ale było i ogień ciągły miało (ale z tego co pamiętam prędkość wylotowa nie powalała). Edited August 24, 2007 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
brok Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 To nie ma nic wspólnego z AEGami. W tej wiatrówce do naciągnięcia sprężyny służy przycisk, a nie jak w AEGu spust. Jest to system dla leniuchów którym nie chce się przeładowywać. Swoją drogą pomysłowe. Link to post Share on other sites
Recommended Posts