Jackobik Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) I może głupie pytanie ale da się przerobić jakoś GB V2 żeby miał 3 strzałowy burst? :blush: Jasne, że się da - przerywacz ognia, czy jakoś tak. Każdego gb da się zbrustować :P (wydaje mi się, że to jest to klik ale mogę się mylić :P). Jeśli chodzi o celność to wiele nie zyskasz, chyba że dłuższa lufa - ale też się wielkiej różnicy nie spodziewaj. A jeśli chodzi o zasięg to głównie uszczelnienie i sprężyna (głowica tłoka, głowica cylindra, dysza, komora hop siup). P.S. Co do tych kabli to się przyłączam ;) Tyle ode mnie :P Edited December 29, 2010 by Jackobik Quote Link to post Share on other sites
pandziol Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 @pavlo1992 Przyczyny spadku ROFu mogą być różne (np: kiepskie spodkładkowanie) Do poprawy skupienia i zasięgu na pewno przyda się lufa precyzyjna i porządna guma HU. Co do tych kabli, to moim zdaniem lepiej kupić zwykłe kable 1,5mm i samemu instalacje zrobić. @Jackobik Przerywacz nie służy do "burstowania". Można to zrobić elektronicznie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 ktoś wie które z http://new.rsov.com/category.php?langId=1¤cyId=1&manufacturerId=10&cateId=155&sortBy=code&sortOrder=ASC pasuje do SPR? w jednym polskim sklepie odpowiedziano mi, że wszystkie wkładki między kolbą a body, które mają ucho zawieszenia są tylko do M4. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 żadna nie bedzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 w takim razie - nie ma uszu zawieszenia do M16 w tym miejscu? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 albo od m4 i odciać dół :) albo: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2717 Quote Link to post Share on other sites
Allandar Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 To ja mam pytanie. Bo właśnie przymierzam się do SPR MOD 0. Warto czy nie warto. Bo jak ją kupię to w stocku trochę postrzelam zanim coś pomajstruję (gumka hop up od razu do wymiany). Ale tak ogólnie w stocku jak to się spisuje ? Quote Link to post Share on other sites
Evillos Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 A jakie magi pasują do SPR ? Quote Link to post Share on other sites
privateszaman Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Witam posiadam BI-5281M SPRmod1 BOYI czy ktoś prubował wsadzić do tego ustrojstwa komore KING ARMS po mi wchodzi do połowy i coś blokuje, może kotś spotkał się z tym i miałby pomysł na rozwiązanie? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 King Arms pasuje bez problemów. Sprawdź czy rączka przeładowania, jej sprężyna, śruba mocująca sprężynę nie blokuje komory. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts