Placek Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Ótóż natkłem siem na takie cóś http://asgshop.pl/produkt.php?id=2094 <--- o takie. Któś wi o so kamą? Jak tak to pisuc tutej! Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Ótóż natkłem siem na takie cóś http://asgshop.pl/produkt.php?id=2094 <--- o takie. Któś wi o so kamą? Jak tak to pisuc tutej! Wiesz co....naucz się najpierw pisac, a potem o coś pytaj... Tłumaczenie :-F Otóż natkąłem się na takie coś http://asgshop.pl/produkt.php?id=2094 <--- o takie. Któś wie co z tą gumą? Jak tak to pisac tutaj! Edited September 3, 2007 by rafcio21 Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 wszystko w opisie jest ;) gumka ma 2 wypustki zamiast standardowego "wałeczka" :P Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 3 wypustki a nie 2 ;) Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 Wiesz co....naucz się najpierw pisac, a potem o coś pytaj... Tłumaczenie :-F Otóż natkąłem się na takie coś http://asgshop.pl/produkt.php?id=2094 <--- o takie. Któś wie co z tą gumą? Jak tak to pisac tutaj! Ależ ja umiem pisac. Po prostu miałem ochotę napisac w stylu "wara z mojej miedzy miastowi". Raczej chodziło mi o to, czy ktoś sprawdzał w praktyce jak jest z taką gumką. No bo niby lufy twisted też miały by przełomem. Ja wychodzę z założenia, że jeśli TM tego nie stosuje to raczej nie jest lepsze od standardu. Ale co do tego nie jestem pewien. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) TM nie stosuje też Bore Up'ów i zbatek o skośnych zebach , a mimo to są te części lepsze od standardu ;) Edited September 4, 2007 by Diablo Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 a to nie cos w stylu systemu "bax" od CG ??? Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 BAX ma niby 2 wypustki. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 dlatego napisalem ze cos w stylu bax Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ta gumka ma 3 wypustki a nie 2 :wink: Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Dobra teraz niech się wypowiadają osoby które mają styczność bądź ich używają. Czy dają lepsze efekty niż silikony guardera bądź systemy. Bo jak narazie to nic z tych wszystkich postów się nie można dowiedzieć bo są zbędne. Quote Link to post Share on other sites
lukasz Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ja posiadam tą gumkę i uważam, że pomysł jest jak najbardziej trafiony. Kulki lecą bardzo prosto ale jest haczyk-tzn trzeba ją bardzo dokładnie ustawić w wycięciu u lufie, żeby dystanser dociskał jednakowo skrajne wypustki. :-F Brat zamontował ja na chwile w m15 CA 440fps i wydawało mi się, że kulki lecą wyraźnie szybciej. Niestety nie poprę tego wynikami z chrono. Pozdro :killer: Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 To jest oczywiste że lecą szybciej - standardowa gumka przydusza kulkę bo styka się z nią dużą powierzchnią. Oczywiście przy HU na zero obydwie gumki dadzą tyle samo FPS... Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Czy ta gumka jest sylikonowa? Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) Kupuje właśnie gumke, juz chciałem kupować przeźroczystą guardera albo systeme, a tu sie natknołem na taki wynalazek. Brać czy nie brać? Na szybko 1. Systema 2. Guarder 3. Deep-Fire ? Edited October 10, 2007 by men3L Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Najlepsze to sprawdzone, czyli systema... Deep-Fire'a mało kto ma więc ja bym brał systemę (miałem już w 3 replikach i była najlepsza) Quote Link to post Share on other sites
Trenton Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ja się wypowiem o moich doświadczeniach z HU. Otóż zwykłe "Półeczki" wystające jak to jest w hu guardera czy tm nigdy nie podkręcały jak dla mnie dobrze. Dużo majstrowałem przy gumkach z Cymy. Otóż one miały cypelki takie jak w DF i zdawało się to działać dużo dużo lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts