radzio2k Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,26,12161,3844 Oskryptowane zniczenia? Szkoda, już myślałem że będzie super hiper mega przewrót w grach video a tak to jest tylko super mega, a może nawet tylko super, w końcu w Wormsach też się ładnie niszczył :lol: :( Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Możliwość siania zniszczenia znacznie poprawia fun z walk w mieście. Granatnik podlufowy na otwartej przestrzeni jest kiepską bronią, ale kiedy przypierniczy się w ścianę budynku, w którym skampił się jakiś snajper - MASAKRA. :P Fajny jest również patent ze zbieraniem dog-tagów. Zadźgasz kogoś nożem - dostajesz dog tagi, potem można się pochwalić kogo to się nie załatwiło po cichemu (raz fuksem dałem radę załatwić dwóch supportów twarzą w twarz za pomocą noża :P). Aktualnie główne powody narzekań graczy: - teamkilling (to pewnie w każdym shooterze online, goście potrafią bić się o miejsce w armacie, która w prosty sposób pozwala na nabijanie fragów, niestety czasami usiądzie na niej koleś, który nie potrafi zauważyć niebieskich kropek oznaczających swoje wojsko i bombarduje tam gdzie widać ruch) - brak możliwości padania na ziemię (mi to nie przeszkadza, straciłbym wzrok, próbując wypatrzeć snajpera w ghillie ukrytego między palmami w krzakach) - "bullet lag" - szczególnie snajperzy, w tej części, żeby kogoś trafić z dużej odległości, trzeba brać poprawkę na ruch celu. Wielu graczy jest przyzwyczajonych do strzelania z quakowego railguna czy AWP z CS-a i nie mogą się przystosować. Dla mnie takie utrudnienie to bomba. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Wie ktoś czy BF;BC wyjdzie na PC ? Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Przeczytaj cały temat, to tylko dwie strony a dowiesz się wszystkiego. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) Gra ktoś na PS3 w pełną? Jak nie, to marsz do sklepów! Zabawa jest przednia, większość map jest zajebista, no i ruskie giwery wreszcie dostępne. http://mediasrv01.eaeurope.eu/bfbc/pm_albums/16940062_1.jpg :) Edited July 27, 2008 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
clown Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Serwery dema dalej wyłączone? Jak cos, PSN ID: chmurazieleni :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Oni je chyba kilka tygodni temu wyłączyli. Kupuj stary pełną wersję :) Miodzik. Quote Link to post Share on other sites
Sawyher Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Przeszedłem tą gre jakies 3 tygodnie temu na pc, podoba mi się misja jak trzeba odbic rosyjskiego prezydenta hehehe Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Chciałbym to zobaczyć na własne oczy. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Przez Was wróciłem do BF2, a już skutecznie przez 5 miesięcy byłem wyleczony z nawyku xP Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 Przeszedłem tą gre jakies 3 tygodnie temu na pc, podoba mi się misja jak trzeba odbic rosyjskiego prezydenta hehehe Na co??????????!!!!!!!!!! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Tak tak. W wersji na PC właśnie odbija się rosyjskiego prezydenta. O ścianę. Rakietą do badmintona. Quote Link to post Share on other sites
Panther Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Witam... Czy ktos z urzytkownikow formum gra w Bad Company na platformie PS3? Poszukuje chetnych do stworzenia plutonu. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Gram od czasu do czasu, ale czekam na dwójkę. Może w niej będzie jakieś wsparcie dla klanów, bo to co jest teraz jest po prostu śmieszne. Quote Link to post Share on other sites
Panther Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Dokładnie... Brakuje wsparcia takiego jakie ma np Call of Duty. Dziwne, ze tak dopracowana graficznie gra BC, jest tak bardzo slaba pod wzgledem gry w grupie. Moze EA to jakos poprawi?... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Wsparcie od EA? Jaja sobie robicie? :wink: Jeśli idzie o wsparcie do Call of Duty, to też jest ono żadne, ot wyszło parę patchy i autorzy spoczywają na laurach, a wciąż brakuje mapek, supportu dla klanów, buddylity i innych rzeczy, w dodatku bezczelnie oznajmia się graczom, żeby się cieszyli bo tyle patchy co do CODa 4 to jeszcze do żadnego innego nie wyszło. Nie wiem, czego trzeba, żeby autorzy zauważyli, że dobry support, taki jak np dla gier Relica, się opłaca. Ale druga część Bad Company ma wyjść też na PC, więc pewnie jeśli idzie o rozgrywki klanowe i ogólnie competitive gaming to będzie dużo lepiej - na konsolach to się jakoś nie udaje z definicji. O ile gra nie będzie klapą, to jak nie EA, to gracze się wezmą za to za pomocą modów i innych third party. Quote Link to post Share on other sites
Mazmoni Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Na kompa wychodzi BF:BC2 no i BF 1943 czyli odpowiedz na CoDa 5 (japońce) a co do BF3 to z tego co wiem jest w planach a wiekszość newsów to plotki. www.battlefield.ea.com tu znajdziecie wszystko :D Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-ba...field-bad/49570 Bardzo ładny trailer. Świetnie pokazuję dynamikę gry. Generalnie tak wyglądają walki w jedynce :) Quote Link to post Share on other sites
Panther Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 W BC1 na PS3 jestem gdzies na 17000-nej pozycji... za mna jakies pol miliona graczy... Zastanawiam sie tylko nad jednym. Gracz nr 1 w rankingu, gdyby przeliczyc jego czas gry to wyjdzie, ze gra przez ponad rok codziennie po ponad 5 godzin!!! KTO TAK MOZE? :killer: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 (edited) W BC1 na PS3 jestem gdzies na 17000-nej pozycji... za mna jakies pol miliona graczy... Zastanawiam sie tylko nad jednym. Gracz nr 1 w rankingu, gdyby przeliczyc jego czas gry to wyjdzie, ze gra przez ponad rok codziennie po ponad 5 godzin!!! KTO TAK MOZE? :killer: Jakbyś mnie zapytał o to kiedy jeszcze chodziłem do podstawówki, to bez problemu podniósłbym rękę w potwierdzeniu. :D Edited May 28, 2009 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
radzio2k Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-ba...field-bad/49570 Bardzo ładny trailer. Świetnie pokazuję dynamikę gry. Generalnie tak wyglądają walki w jedynce :) Nie miałem przyjemności zagrać w Bad Company (może 2jka jak na Pc będzie? :) ) ale motyw z rannym był mistrzowski xD Quote Link to post Share on other sites
Fragile Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 8-) no ja gralem na xboxie 360 . i jako fps na padzie nieralo mi sie dobrze. natomiast gra prezentuje sie swietnie. Da sie zniszczyc wiele ,sciany budynkow itp (koniec z campingiem w oknach- stoj dopoki rpg Cie nie siegnie badz czolg) na PC bedzie swietne , ale nie tak jak MW2 Quote Link to post Share on other sites
Patrick Bateman Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Jak przywykniesz do pada to zrozumiesz, że klawiatura służy do pisania a nie do grania :) BF BC nie jest nowy ale nadal potrafi przyciągnać. Można samemu zadbać o klimat bawiąc się w likwidowanie snajperów przeciwnika i niszczenie czołgów będąc na tyłach wroga. Kampować trzeba umieć a ta gra pozwala w tym zakresie osiągnąć maksymalną radość z zabawy. Atak artylerii potrafi wywołać atak serca jeśli zastanie delikwenta w budynku, gdzie walą się ściany. Jeśli ma ktoś ochotę na przemyślaną zespołową rozgrywkę, gdzie jako np snajperzy będziemy wspierać atakujący lub broniący pozycji oddział to zapraszam na Live. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Jedyne co mnie sie podoba w BC to to,że budynki podlegają totalnej destrukcji po wystrzeleniu granatu z m203 :-F :luzik: Edited August 14, 2009 by krystianCK Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Panowie, nadchodzi druga część. Cholera wygląda moim zdaniem tak samo jak jedynka, ale jest trochę nowych opcji (helikoptery transportowe, medyk, jakieś quady). Może będzie jakiś clan support. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts