K10ŚP Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Witam. Nie wiecie może czy ASCU2 gen 4 do GB v.2 będzie pasować do L85 ARMY ? http://azteko.pl/airsoft-systems-ascu2-gen4-do-gearboxa-v2-p-11862.html Quote Link to post Share on other sites
Adamdh Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Odświerzę temat, która komora pasuje do L85 Army tak po prostu bezboleśnie, bo powiem szczerze próbowałem już chyba trzy i albo nie trzymały szczelości albo nie mogłem złożyć z nimi obudowy w całość. ogólnie co polecacie? Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 (edited) Army słabo trzymają parametry-chińczyki używaja różnych linijek... U mnie mega pasowała komora od JG z błyszczącego gównolitu-jakiś taki stop powlekany chyba niby-chromem. Mega świetnie się to sprawiało. Niestety musisz dalej łowić, ale nie nastawiałbym się na jakieś uber-pro komory ze stopów kryptonitowych i domieszką grafenu. Po prostu pasuj co Ci pod rękę się nawinie... Poza tym musisz przy okazji tez dyszę spróbowac dobrać-znaleźć taki tandem pasujący do eLżbiety dysza/komora. Samą komorą nic nie zawalczysz. A przynajmniej u mnie tak było... Edited April 3, 2017 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Adamdh Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Army słabo trzymają parametry-chińczyki używaja różnych linijek... U mnie mega pasowała komora od JG z błyszczącego gównolitu-jakiś taki stop powlekany chyba niby-chromem. Mega świetnie się to sprawiało. Niestety musisz dalej łowić, ale nie nastawiałbym się na jakieś uber-pro komory ze stopów kryptonitowych i domieszką grafenu. Po prostu pasuj co Ci pod rękę się nawinie... Poza tym musisz przy okazji tez dyszę spróbowac dobrać-znaleźć taki tandem pasujący do eLżbiety dysza/komora. Samą komorą nic nie zawalczysz. A przynajmniej u mnie tak było... Zgadzam się , szczelność dysza/komora stock mam zachowaną,poprostu chiałbym zmienić na bardziej precyzyjną i sztywną . Ogólnie mam problem z dziwnym zchowaniem kulki, która leci ładnie daleko lecz niezbyt celnie a konkretnie leci takim dziwnym łukiem od prawej do lewej strony, szczególnie w koncowej fazie lotu .Części jakie wymieniłem to cylinder 0,gumka Guarder i lufa Guarder 6,02. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Jak ci skręca w jedną stronę to po pierwsze zobacz czy gumka nie jest lekko przekręcona, po drugie dystanser może nie być równy. Spróbuj dystanser zamienić stronami i sprawdź, czy nie skręca teraz w drugą stronę. Po co od razu wymieniać komorę? Quote Link to post Share on other sites
Herki26 Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Witam, sory za odswieżanie tematu, ale nie chcialem robic kolejnego, mam problem ze swoją elka, przepaliły mi się te blaszki w kostce stykowej nie moge znalezc całej nowej kostki, jest chyba jakaś niestandardowa Quote Link to post Share on other sites
Herki26 Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Sorka za spam, jeszcze jedno czy ta glowica cylindra będzie pasować? https://gunfire.com/pl/products/glowica-cylindra-do-replik-typu-m14-1152207694.html Jesli nie to jaka? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts