maggot Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 Witam Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem kupna M203 firmy Sun Project. Bardzo bym prosil o szczegolowa recenzje tejze broni najlepiej kogos kto ja posiada. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 Kliknij TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Witam Mam prośbe do użytkowników tego cacka :wink: Czy mogliby sie wypowiedzieć na jego temat? Tak samo jak kolega Maggot mam zamiar kupić m203 do M4A1 R.I.S. Tym bardziej ze na www.machinegun.pl zawołali mi za granatnik produkcji Sun Projecta 830 zł :) (było to jakiś miesiąc temu, pytałem o SP a nie jak jest teraz dostepny-G&P) Która firma lepiej to wykonała? Czym się różnią? A może jakieś filmy m203 w wersji ASG w akcji :twisted: ? Z góry dzięki za info Pozdrawiam Andre Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 z tego co wiem sp jest plastikowy a g&p metalowy , poza tym g&powski jest m203a1 o wiele fajniejsze (bo krotsze). Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 naprawde nikt nic o tym nie wie?? :( Opis z tommyguna mi nie wystarczy, chciałbym jakies uwagi techniczne, o reakcji innych gdy po przeciwnej stronie jest osoba z m203 :D itp. Może sie jednak znajdzie chociaż jeden użytkownik cacucha :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Reakcja na widok granatnika z niewlasciwej strony? Alez prosze 8) Bronimy fortu, wyskakuje Specnaz z m4/m203, obsada fortu chowa sie przezornie za umocnienia i czeka az kulki przestana bebnic o scine. Generalnie wiekszosc sie stara schowac za wczasu :lol: Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 generalnie robi dużo huku ale skuteczność jest raczej mała , może piorunująca , ale tylko na bliskie dystanse , ja w swoim obciąłem lufę (żeby wyglądał lepiej do m4 ;))i efekt jest taki że cudowne m203 "robi" jako pojemnik na baterię i do tego nadaje się wyśmienicie ;) podsumowując - ciężkie ,mało skuteczne(chyba że w małych pomieszczeniach)ale niesamowicie dodaje klimatu i podrasowuje wygląd guna(przynajmniej dla mnie) aha ja mam sp - sądzę że g&p jako że metalowy bedzie jeszcze fajniejszy.. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 a nie lepiej od razu kupic cos takiego? :) Quote Link to post Share on other sites
Kozlowski Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Taaa tez bym wolal bloopera :) Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 A czym to sie rózni od m203?? M79 ma po prostu łoże i kolbe...osiągi identyczne jak m203..czy może sie myle?? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 mylisz sie wspolnego maja tyle ze sa granatnikami i strzelaja tym samym nabojem M79 powstal duzo wczesniej i M203 byl rozwinieciem tego projektu. M203 jest granatnikiem tylko podwieszanym, M79 tylko samodzielnym. M203 laduje sie przez odsuniecie lufy w przod, zaladowanie naboju i nasuniecie na niego lufy, M79 laduje sie jak dubeltowke - przez lamanie lufy. Na pewno jest wiecej roznic konstrukcyjnych, poszukaj na sieci Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 chodziło mi o wersje ASG :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts