Davcio Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 W sumie ja tą gre przeszedłem na wszystkich poziomach trudności a w multi gram jako: "NEO_PL:D" Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Mam pytanie: Czy któryś z Was, który ma oryginalny Cd-key i nie gra w CoD bo necie mógłby mi go dać na PW?? :) Bo powiedzmy, że mój się powtarza :) Pozdrawiam Wochu Quote Link to post Share on other sites
Bandi Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 mam pytanko. Czy istnieje możliwość gry na multi bez oryginalnego cd-keya? Bo wiecie panowie troszke niechce kasy wydawać na CoD :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Bandi piracie :lol: zaraz ci opaska z oka zleci z wrazenia jak Ci cos powiem. Poszukaj sobie na sieci CDkeyow jest jak mrowków, leniuchu. Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Może i jak mrówków, ale Pinky, jak znajdziesz mi choć jeden który będzie absolutnie pasował (tzn. będę mógł grać na wszystkich serwerach) to Cię chyba zacznę wyznawać :wink: Pozdrawiam Wochu P.S. Żeby nie było, mam cd-key generator i jak narazie przy dziesiątkach kodów udało mi się raz zagrać fuksem na jednym serwerze. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 ale kombinujecie... a moze po prostu pojsc do Empiku i kupic? :P Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Bez CDkeya da sie grac ale tylko na niektorych serverach... ja gram an Polskich 8) . Wiadomo ze nie jak z orginalem ale da sie pograc :P pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bandi Posted August 18, 2004 Report Share Posted August 18, 2004 Bandi piracie ... leniuchu. ja leniuch?? Ja pirat?? Osz Ty.......Ty..........kurde w sumie to prawda :wink: :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
xpektor Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Jeżeli ktos chce zagrac w cod`a na necie prosze pisac na GG: 2957035 ZAPRASZAM!!! Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Ja w to bardzo duzo gram bylem w paru klanach aktulalnie jestem w klanie >)aka(< acrobatic killers army (moj nick brodawa) jak ktos chce pograc loob co nieco dowiedziec sie o gierce niekrepujcie sie moje gg 7363667 Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Dajcie adresy IP serwerów na których gracie(Chodzi mi o IP na serwery w UO(POLSKIE!!!)). Bo wiecie żadko gram z polakami :cry: Quote Link to post Share on other sites
sir_chester Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 co do call of duty:uo gierka wciąga nawet mojego ojca wciągła;) a co do serwerow to chyba najpopularniejszy jest 157.158.39.99, a tak przy okazji zapraszam na http://republika.pl/klan_wp_cod pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Raiben sciagnij sobie programik "The All Seeing Eye" tam ci wyswietli wszystkie serwery CoD z Polski min. , Polecam serwer "Mandzur" , miłego grania :) Quote Link to post Share on other sites
Matez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Call of duty jest naprawde super a gra na multi juz wogole,a dodatek United Offensive tez naprawde wartro zagrac nei moge sie doczekac Call of duty 2 :lol: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Najlepsza jest zabawa w niszczycieli czolgow :) ja zawsze z bratem na kursku czatujemy na "biedne zabłąkane T-34" :) . A ludzie nazekaja na czolgi a usmiercenie takiej maszynki to pestka jesli sie troche pomysli ;) . PS: kar98 RULEZ ! Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ja gram w CoD codziennie po pare godzin. moj nick to BrodawA(zazwyczja) a co do CD keyow to mozna wejsc na allegro bo ciecie nie zaslaniaja CD keyow do gier;) Quote Link to post Share on other sites
CdRom Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ja też posiadam CoD i niedługo wzbogace swoją kolekcje o CoD UO. Gram pod Nickiem GROM_PL jakby się kto czepiał to i tak nie zmienie. Też używwam tego programu od dawna. Zajdziecie mnie na Polskim : PirxNet DuDeS 213.227.72.1:28960 I na Angielskim : [Fun]4Mayhem COD 212.137.70.3:21111 Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 a wlasnie polecam program the all seeing eye tutaj sa servery z wszystkich krajow ladnie posegregowane no i mozna wybrac ze gramy tylko na poslikch serverach;) Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 GROM_PL ?? Chyba kiedyś razem graliśmy bo kojarze twój nick :) , ale grasz w UO czy w normalnego ?? Moj nick to 'Das Reich SS Nanteris PL"!! Quote Link to post Share on other sites
CdRom Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 W normalnego UO musze od kolegi odebrać Szczerze mówiąc słabo pamiętam Das Reich mi się kojarzy coś pamiętam ale reszty nie :P Quote Link to post Share on other sites
Euzebi Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 No masz racje polowanie na bezbronne T-34 to super zabawa o ile potrafi się je załatwić odpowiednio a nie wylatywać frontalnie z Pancerfustem :P Ale i tak od tego znacznie bardziej wolę polować z moim Muzerem na zabłakanych czerwono armistów :D Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Ja opowiem o głupocie i naiwniści mojego kumpla. Jak raz pamiętam byłem w trudnej sytuacji, wychodze z budynku a z sobą miałem tylko Kar 98 i lugera a tu kumpel sobie jedzie czołgiem w moją strone. Szczęściem dla mnie było to, że byłem blisko jego i wskoczyłem na niego. Walnełem w czołg z kolby a on pomyślał, że to granat lub coś co wstanie jest użkodzić czołg i wyskoczył. Ja wykorzystywając sytuację wlazłem do czołgu i ..... :twisted: "You killed era" POZDRO Quote Link to post Share on other sites
Silent Assasin Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Uważam że jest bardzo fajna ja grałem w 2. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Taaa, nie ma to jak odgrzanie starego kotleta i napisanie bardzo konstruktywnej wypowiedzi.. . Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Jeśli gracie na UO, zapraszam na servery TF, servery nie crackowane, tak że tylko oryginały wchodzą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts