Cybul Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 Pytanie odnośnie testów: 1. Spadochronowy: -mam zaliczony test na wieży -przy skokach z samolotu trafiam w okrąg z dymem, nie ponosze przy tym obrażeń, a instruktor mi mówi, że coś jest nie tak, co mam zrobić ? 2. Medyczny: (do zaliczenia każdego z testów min. prawidłowych 70% odp.) -jeśli znacie odpowiedzi do testu 3 to podajcie. Jak komuś są potrzebne do 1 i 2 to podaje: Test 1. A , A, A, C, D, A, A, B, D, B, B, E, A, C, C, A, A, D - uzyskujemy 83% Test 2. A, B, A, B, B, D, A, C - uzyskujemy 75% Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 obroc sie przodem w kierunku lotu C-17 Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted November 12, 2003 Author Report Share Posted November 12, 2003 No i nic, może więcej szczegułów. Podczas lądowania,przy podchodzeniu do ziemi mam przytrzymać (ustawione mam jako przycisk Enter) Enter i go puścić przed samym lądowaniem czy nie? A co do tego obracania? To mam obrucić samą głowę ? Czy cały tułów ? Chyba tępy jestem :) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 Use wcisnac i trzymac do samej ziemi tak by na pare metrow przed gleba spadochron przychamowal. Tego uczyli na wierzy. Geba w prawo lub lewo maksymalnie. Patrzec na wprost. Mecz sie dalej zolnierzu :) Wszystkich majacych problemy z AA zapraszam na www.americasarmy.pl jak tylko serwer wstanie :( do działu inne na stronie, artykulu dla poczatkiujacych i na forum. PotulnY wspomóz mnie w akcji reklamowej a nie tlumacz ludziom tutaj :) (tzn. w drugim topicu)!! :D Mam nadzieje ze mi tu Wraith nie zrobi dywersji. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 cos nie działa ta strona - a akurat jej bardzo potrzebuje bo robie po wielu miesiacach drugie podejscie do AA Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Zna ktoś odpowiedzi do treningu do sił specialnych bo ja poza 65 nie wykraczam a pare słówek nie rozumiem :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 ale tam sa obrazki :P nie notowalem odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 ja tez nie notowalem poza tym nie zdziwilbym sie gdyby pytania zmienialy kolejnosc... w kazdym razie.... JAK MOZNA TEGO NIE ZALICZYC?!?!?! 8O 8O 8O Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Jak ktos jest mniej wiecej dekade młodszy od was (no moze przesadzilem) to ma prawo nie znać dokładnie jezyka angielskiego.... A więc czy ktoś zna odpowiedzi? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Wiesz, gdybys byl dekade albo poltorej starszy to masz prawo nie znac... ale mlodszy i nie zna?!?! ech, hej, coz za mlodziez nam rosnie... ja odpowiedzi znam, al enie na pamiec... po prostu jak widze zdjecie to wiem co to jest i czym sie charakteryzuje 8) Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Wielkie dzieki za zainteresowanie ale juz sobie poradzielm :D Napisalem na 73% :) Wczesniej nie widzialem róznicy miedzy (wybaczcie że spolszczam)Apaczami :) Ten nowszy miał inne śmigło... Ale all is gut. Dzieki jeszcze raz, teraz tylko te cholerne chackpointy. Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 tylko? dla mnie to bylo duzo trudniejsze jak zabawa z obrazkami na tescie (btw. to byl najprostszy z testow :P) Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 No juz zrobilem na 96% :D Jeszce troszku to postudiowalem Mam teraz tylko taki maly problem z chackpointami... Ale sobie poradze Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 tez mialem :( po prostu trzeba przejsc, innego sposobu nie ma :? Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Doszedlem do B i teraz troszku mi dziwnie iść prosto na C jak mi wskazuje kompas, bo na drodze jest wiezyczka... Musze sobie jakos poradzic... :? Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Nio to juz SF mam za soba tylko czemu trening snajperski nie jest udostępniony? Z tym mam problem, i mam małą nadzieję że nie potrzebne są punkty honoru zeby go odblokować... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Nio to juz SF mam za soba tylko czemu trening snajperski nie jest udostępniony? a FAQ na stronie czytales? :P musisz miec minimum 36 na treningu strzeleckim Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Zaliczyłem na treningu strzeleckim 36 celów i dalej trening snajperski nie jest dostępny :( Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 a zapisales wynik na serwer? musi byc :) AFAIK to jedyny warunek zajzyj do FAQ na stronie moze cos o tym pisza Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Chyba tak, zawsze jak przejdę jakiś trening to daje login, potem gra się łączy i pisze information transmitted czy jakoś tak. A jak się zapisuje na serwerze ? Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 No to ja mialem 32 nie wiedzialem ze trzeba 36 miec zaraz zrobieem Tylko czy jak w grze ustawiasz upgreaty do broni, czy ta broń w jakiejs planszy mozna wykozystac? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Tylko czy jak w grze ustawiasz upgreaty do broni, czy ta broń w jakiejs planszy mozna wykozystac? yyyy ze co? :) Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Personnel Jacked ---> Weapon Mod i tu sa ustawienia broni. Mozna dodawac dwojnog celowniki roznych typów, wszystkko fajnie ale podczas gry nie mam tych wszystkich dodatków które ustawilem. Więc nie iwem co jest i jak zrobić zeby ta broń dzialala w grze? Jakas okreslona plansza jest czy trzeba miec jakas liczbe honoru? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 zeby korzystac z wlasnej modyfikacji m4 musisz byc w jednostce specjalnej, czyli przejsc szkolenia niezbedne do tego w wersji 2.0 i miec honor przynajmniej 15:) Quote Link to post Share on other sites
Memphis Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 No to mi tylko 2 ptk honoru brakoje Ale jeszcze jakaś plansza konkretna powinna byc bo goscie na Pipeline np. to nie mają swoich modyfikacji ale poziom wystarczający... Chyba ze im sie po prostu treningu przejsc nie chcialo :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts