Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Americas Army 2: Special Forces

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
Posted
Zaliczyłem na treningu strzeleckim 36 celów i dalej trening snajperski nie jest dostępny  :(

naciśnij tyldę ~ i wpisz open m24_range i wtedy musi działać

ma ktos te rozwiazania  bo juz tyle razy probowalem ze juz rece opadaja, nie mowcie o tych obrazkach bo juz patrzylem zapisywalem i nie moge

http://www.1staab.friko.pl/tu.html proszę was bardzo odpowiedzi do wszytskich testów

Pozdro

O widzę bartazz że też bawisz się w ASG

Posted

:D

Rainbow, zobacz z kiedy sa tamte posty ;).

Taka ogolna informacja - oststanimi czasy sa problmy z graniem bo trwaja prace na serwerach autoryzacyjnych. Ja juz nie wiem co dokladnie z nimi robia, bo rozne zrodla roznie mowia, ale podobniez po tej calej aktualizacji wszystko ma chodzic lepiej... <jupi> ;)

• 4 weeks later...
Posted

panowie co jest? ostatni raz w AAO gralem jak pojawila sie wersja 2.0... potem mialem przerwe mala, teraz ponownie zainstalowalem i z 80% serverow mnie wywala! pisze cos o PunkBusterze, ze niemoze sie polaczyc itp. itd.

CO JEST !? cos trzeba sciagnac?(jakis patch czy co? mam wersje 2.1...). A moze trzeba uprzywilejowac porty PB? (na jakich portach dziala?)

czekam na szybka odpowiedz :P

Posted

Co raz więcej ludzi ma ten problem... Musi zrobić update PB. Poszukaj na www.americasarmy.pl na forum tam wszytsko jest napisane i chyba jest też podana strona gdzie można go ściągnąć .

Posted

ta i tu jest kolejny problem

niemoge sie zarejestrowac na forum?! z 8 razy proboawlem z 3 mailami... nigdy nie dostaje maila zwrotnego :/ (niemozna przegladac forum bedac niezarejestrowanym)

Posted

masz wlonczonego PB w grze?

Pewnie tak :)...

Jesli cie PB wywala, to powodow moze byc kilka, ale najprostrzy - nie moze sie polaczyc z serverem i sam zupdatowac bazy.

Musisz to zrobic recznie.

- sciagasz

http://www.evenbalance.com/index.php?page=updatepb.php

- wrzucasz to do Americas ArmySystempb

- odpalasz tam... naciskasz "any key" jak ci kaza ;)

- jak juz program skonczy sciagac i instalowac sobie wszystko, to wchodzisz do gry, wchodzisz na jaki kolwiek server z aktywnym PunkBusterem i wpisujesz w konsoli (domyslnie chyba TAB albo tylda)

pb_security 0

włala ;)

A co sie tyczy forum to trza problem zglosic do wodza wodzów - Inkuba.

Jak mozesz to napisz mi na gadu (5112319) co sie dokladnie dzieje, przeklej texty i bledy ktore ci wywala, a ja mu dam znac przy najblizszej okazji...

Posted

Dzieki pomoglo! :)

AA i na jednym servie musialem wpisac pb_security 0 i dzialalo.. thx :-)

A co do forum, rejestrowalem sie ponownie i z tego co widze zniesli wysylanie maila powrotnego - bo zadnego nie dostalem jak sie teraz rejestrowalem ani informacji, ze musze kliknac cos w mailu do zautoryzowania ble ble... :-) czyli zauwazyli chyba ze cos szwankuje i zniesli to.

Wiec i AAO i forum mi dziala :wink:

• 1 month later...
Posted

No witam .. to moj pierwszy post :) Ja juz troszeczke gram w AA ale nie mam zaliczonego ostatniego treningu SF. Jakos na poczatku probowalem ale pozniej mnie sily opuscily. Ma ktos moze jakis opis jak i gdzie skrecic zeby dojsc do B i C ??

Posted
trzeba sie cały czas czołgać wąwozem. ot co :)

Tak szczerze to mi niewiele pomogles .. ale znalazlem na forum interesujacy post i sie przydal, wiec mam juz all trening :)

Posted
Wiesz, gdybys byl dekade albo poltorej starszy to masz prawo nie znac... ale mlodszy i nie zna?!?!

ech, hej, coz za mlodziez nam rosnie...

1. A jezeli powiem Ci, ze mam 31 lat i slabo znam jezyk angielski - mam prawo prawda ??.

2. Wyrazenie all trening jest chyba przez wszystkich zrozumiale, wiec nie czepiaj sie takich szczegolow !!!

Posted
1. A jezeli powiem Ci, ze mam 31 lat i slabo znam jezyk angielski - mam prawo prawda ??.

alez oczywiscie ze masz... tylko po co go wtedy uzywac skoro na polskim forum nie jest to konieczne?

a wybacz, ale taki wlasnie sposob zbedne wplatania obcych slow skojazyl mi sie z "17letnim blockersem"

Posted

To foko dlaczego masz podpis swoj w jezyku angielskim? Przeciez jest to polskie forum wiec idac twoim tokiem rozumowania, podpis powinienes przetlumaczyc...

Pfff, tak jak bys sie kogos czepial, ze nie napisal "dziekuje" a thx, a zamiast "prosze bardzo" - np, tudziesz na pozegnanie, zamiast tradycyjnego nara - cya.

Tiaaa

Heh, w sumie to i twojego nicka mozna by sie czepic :P :P

Posted
To foko dlaczego masz podpis swoj w jezyku angielskim? Przeciez jest to polskie forum wiec idac twoim tokiem rozumowania, podpis powinienes przetlumaczyc...

Pfff, tak jak bys sie kogos czepial, ze nie napisal "dziekuje" a thx, a zamiast "prosze bardzo" - np, tudziesz na pozegnanie, zamiast tradycyjnego nara - cya.

chodzi mi bardziej o poprawnosc, niz o jezyk...

Posted

W takim razie cya, np, thx uwazasz za niepoprawne?

Pamietaj, ze to tylko forum i zaden z nas nie powinien tu miodkowac (z calym szacunkiem :) ), no, chyba ze chodzi o ortografy.