SuperMen Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Jaka bateria była by najlepsza do w/w repliki? Weźcie pod uwagę że jest tam wymieniona sprężyna na M120. Chciałbym żeby bateria starczała mi na około 2tys. - 3tys. kulek. Quote Link to post Share on other sites
koziol Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ja na standardowej sprężynie M90 mam baterie 9.6 V 3000mAh, które starcza mi na naprawdę długo :D, czyli do twojego spokojnie 10.8 V Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Taaa........może 12V od razu?? SuperMen: przede wszystkim, ile masz kasy na batke?? Strzelasz głównie singlem czy auto?? Edited October 29, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Mogę wydać koło 170 zł i strzelam zazwyczaj auto. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=39 Powinna być dobra, ale poczekaj niech ktoś lepiej znający się ode mnie potwierdzi ;) Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 Mam nadzieję:> Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Cena i batka syf. Sanyo tylko ogniwa RC... Intellect... G&P... Te ogniwa moge polecic. Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 To najlepiej jaką baterię wybrać z 9,6V? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Cena i batka syf. Sanyo tylko ogniwa RC... Intellect... G&P... Te ogniwa moge polecic. A przepraszam po czym wnosisz?? Poza tym tak, świetna rada, chińskie Intellect zamiast świetnych Sanyo, super rada :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 To może poleć coś lepszego a nie zawsze po wszystkich jeździsz... Te twoje ponad 400 postów to chyba same uwagi i obelgi. Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Hawk14 a ty jaka baterie byś mi polecił? Quote Link to post Share on other sites
Pelc Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) @MAJOR762 kto ci powiedział, że ogniwa intellecta są złe, albo może sam masz jakieś złe wspomnienia związane z nimi... Mam akumulatory z tymi ogniwami i sprawują mi się świetnie wystarczy o nie trochę dbać i tyle... Co prawda Sanyo też jest bardzo dobre, ale według mnie intellect, nie ustępuje Sanyo. Edited November 2, 2007 by Pelc Quote Link to post Share on other sites
blazy Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Posiadam SLR'a z drobnym tiuningiem do 400 fps'ów i używam tej baterii: http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=203 ogniwa bardzo dobrej jakości i wydajności. Godne polecenia i warte swojej ceny :) Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Ale dla mnie najlepsza batka była by 9,6 V. A Sanyo RC 9,6 2400mah będzie dobre. Bo mam okazje kupić ta batkę za 160 zł. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Wg. mnie ta będzie najlepsza. Jeżeli major ją poleca to bierz z miejsca. Może taniej będzie na Batimex.pl albo na www.modele.sklep.pl? Poszukaj dobrze zanim kupisz taka rada. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 http://batimex.pl/towar.asp?idtowaru=2322. A co sądzicie o tej baterii?? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 (edited) To może poleć coś lepszego a nie zawsze po wszystkich jeździsz... Te twoje ponad 400 postów to chyba same uwagi i obelgi. 1. Nie jeżdze po wszystkich. 2. Nie wszystkie moje posty to przyczepianie się więc sobie daruj. 3. Gdzie Ty widzisz jakieś obelgi?? Do kogo?? Pokaż mi bo jakoś sobie nie przypominam a z zasady jestem w miarę kulturalny na forum. 4. Jakbyś nie zauważył mistrzu to już poleciłem koledze baterie :wink: @MAJOR762 kto ci powiedział, że ogniwa intellecta są złe, albo może sam masz jakieś złe wspomnienia związane z nimi... Mam akumulatory z tymi ogniwami i sprawują mi się świetnie wystarczy o nie trochę dbać i tyle... Co prawda Sanyo też jest bardzo dobre, ale według mnie intellect, nie ustępuje Sanyo. Ja nie mówię że Intellecty są złe, są po prostu chińskie. Chyba sam rozumiesz ;-) A Sanyo są dla mnie najlepszymi ogniwami używanymi w ASG i dlatego zawsze je polecam. Nie wiem dlaczego, jakoś po prostu jestem ich zwolennikiem. Jeżeli major ją poleca to bierz z miejsca. Jeżeli to miała być ironia to daruj sobie chłopcze dobrze........ Jak narazie to Ty sam nic nie poleciłeś a tylko robisz syf w temacie i przypieprzasz się bez powodu. A ksywę pisze się z dużej litery, kultury trochę...... SuperMan: jeśli ta batka za 160zł jest nowa/mało używana to bierz. Zależy od stanu ale jeśli jest nowa/w dobrym stanie to ja bym ją wziął. Edited November 3, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=588 albo ta baterie. Czy ona będzie dobra bo to RC Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ta którą podałeś ma małą pojemność więc nie starczy Ci na długo. Zwłaszcza że preferujesz auto. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ja posiadam baterię 9,6 intellecta 1400 mAh i mogę ją polecić.Użytkuje 74 podpimpowaną do 420 fps i strzelam głównie seriami i bateria spokojnie starcza mi na 2000-2500 kulek. Dlatego Intellecty polecam.Jeżeli chcesz aby starczała Ci na dłużej bierz http://asgshop.pl/produkt.php?id=1883 2000 mAh to już całkiem niezła pojemność. I tak jak Major napisał.Najlepszymi bateriami są Sanyo RC .Nie ma po prostu lepszych baterii. Dlatego jeżeli ta bateria jest kupowana od jakiegoś znajomego ,który o nią dbał to możesz brać a jeżeli od osoby ,której nie znasz to bym się zastanowił bo baterię łatwo rozwalić.A 160 zeta drogą nie chodzi :) No chyba ,że wyszperałeś ją w jakimś sklepie to podrzuć linka innym się na pewno przyda :) Quote Link to post Share on other sites
SuperMen Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 http://asgshop.pl/produkt.php?id=1883 ale czy taberia wejdzie do Rk 103? Quote Link to post Share on other sites
koziol Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 SuperMen ja swojego rk mam od sierpnia i mam baterię 9.6 V 3000mAh ogniwa Kan http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2024 Bateria mieści się do kolby bez problemu, daję zaje*istą szybkość a mam sprężyne m90, y wymienię na m120 jak ty masz to kupuje 10,8V i też najlepiej Kan'a :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts