CyberKozA Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od dziś wprowadzam tutaj kilka zasad, o których przestrzeganie wszystkich uprzejmie proszę. 1. Nie zadajemy pytań "Co kupić". Takie pytania lądują w śmieciach. 2. Unikamy wypowiedzi w stylu "nie widziałem na oczy CA ale CYMA jest lepsza". Zadbajmy o wiarygodność i konstruktywizm porównań. 3. Opieramy się o własne doświadczenia. "Zdzichu mówił że Stachu słyszał jak kuzynowi ciotecznemu od strony babci szwagra...". Opisujemy tylko to co widzimy własnymi oczami, lub macamy własnymi rączkami. 4. Przestrzegamy zasad wymienionych w regulaminie (piszemy poprawnie, jesteśmy grzeczni i uprzejmi). Wszystko to z troski o wiarygodność porównań. Wiem że dla niektórych przestrzeganie tych zasad będzie stanowiło wyzwanie, ale ostrzegam że łamanie regulaminu będzie karane z pełną bezwzględnością. Pozdrawiam serdecznie PS. Od jutra zaczynam tutaj wielkie czyszczenie i poprawki. Wiele wątków pójdzie do gazu, część wyląduje w Zielonych. Jako że nie mam czasu pisać każdemu PW z opisem losu jego wątku, jeżeli stąd takowy zniknie, szukajcie go właśnie w Zielonych. Jeżeli nie będzie tam, to znaczy że go wywaliłem w kosmos. Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Update regulaminu - dopuszcza się porównania różnych modeli (np. M4 i AK47), zachowując przy tym zdrowy rozsądek. Nie porównujemy np. snajperek z pistoletami, PMów z bronią wsparcia itd. Link to post Share on other sites
OFF Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Proszę o poprawne nazywanie tematów (model i firma w nazwie), a nie "Który lepszy?" itp. Link to post Share on other sites
Recommended Posts