ralf1944 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Są może jakieś ekipy w DaniI,proszę o info w tym temacie ponieważ emigruję do tego kraju(praca)Pozdrowienia i dziękuję :-P [Nie stosuj samych wielkich liter do pisania.] Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Słyszałem że są, sam tam często bywam i chętnie bym tam zagrał. Następnym razem postaram się wypaść na akcję w Danii. Mam nadzieję że się spotkamy. W końcu duży kraj to nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Odgrzewam temat jak obiad sprzed 2 dni... Są i ekipy i sklepy i miejsca. Pytanie gdzie będziesz. Quote Link to post Share on other sites
Maku89 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 To ja też odgrzeję. Półwysep Jutlandzki, dokładniej Aarhus. Możesz powiedzieć coś więcej Xie? Quote Link to post Share on other sites
witchburner Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Kolejne odświeżenie. Dania, półwysep Jutlandzki, Vejle. Widzę, że trochę ludzi jest a więcej na pewno by się zalazło jakby poszukać... może i by się dało coś zorganizować? Quote Link to post Share on other sites
Sou Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 A ja Horsens, 40km od Aarhus ;) Tam jest z 35k studentow wiec IMO cos powinno sie znalezc... Ma ktos jakies dokladniejsze informacje?:D Quote Link to post Share on other sites
witchburner Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 No Horsens bliziutko. Jeżeli tam mieszkasz to możesz popytać coś a jak się trochę osób zbierze to coś zorganizować. Ja mógłbym ze dwie zielone osoby skombinować jakby się coś szykowało :) Quote Link to post Share on other sites
Domnik Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 no to ja odkopie temat i spytam czy może jakieś 'drużyny' obecnie są w okolicach kbh :)) Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 A ja się spytam, czy macie możliwość załatwienia mundurów, szpeju duńskiej armii? Quote Link to post Share on other sites
bejbexxx Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 a ja mieszkam w Korsor obok Slagelse na Zelandii, także jakby jakaś stała ekipa sie zebrała to chętnie sprzęt tam zakupie. Quote Link to post Share on other sites
philip100 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 @bejbexxx Mieszkałem w Skaelskor przez ponad 2 lata :icon_smile: Teraz w Aalborg'u, na jutlandii. Może jest tu jakaś ekipa? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Hmm, pamiętam, że w Ribe widziałem sklep airsoftowy. Skoro jest sklep to muszą być odpowiedni konsumenci :) Jednak nie wnikałem wtamtejsze środowisko AS, ponieważ wtedy zbytnio się tym nie interesowałem Quote Link to post Share on other sites
philip100 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Do Ribe mam jednak spory kawałek :icon_smile: Wiem, że w Aalborgu są miejsca do rozgrywek AS, tyle, że nigdy tam nie zaglądałem. Hmmm... Chyba trzeba się kiedyś przejść :) http://www.youtube.com/watch?v=xemrmGFKzpA Quote Link to post Share on other sites
akakak Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Jest duzo miejsc. Strony takie jak - http://www.airsoftzone.dk/forum/ http://airsoftrallypoint.dk/ Niestety nie znam dokladniej miejsc w okolicy aalborg'u poniewaz mieszkam w okolicy kbh, aczkolwiek na tych forach na pewno znajdziecie odpowiedz na wasze pytania. :) Quote Link to post Share on other sites
borysk Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam, Odświeżam trochę temat. Czy ktoś z Was mieszka w Danii i nadal grywa? Mieszkam w Kopenhadze, najczęściej jeżdżę do Bad Boys Airsoft w Taastrup, czasami do ich drugiego pola za Hillerød. Raz byłem też w Heaven (też okolice Hillerød). W przypadku większych imprez nawet na Jutlandię chętnie bym się kiedyś wybrał. Pozdrawiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
szadziak Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) heja, szykuje sie wieksza impreza (Dania na Norwegie ) w Kristiansand (NO) podrzucam tlumaczenie gdyby ktos z Was byl zainteresowany novsdk - : http://novs.dk/ NOvsDK kiedy : 14-16 maj Gdzie: niedaleko Kristiansand https://www.google.c...ta=!3m1!1e3 Ile: 440 nok /350 dkk rozgrywki kiedy : sobota / niedziela / poniedzialek i o sporo typy biletow: zwykly : bron do 1,7 J , nie mozesz zmieniac typu klasy ktora rozgrywasz bez uprzedniego informowania sztabu. sniper: bron miedzy 1,96 - do 4,4J tryb ognia , single / semiauto / manual Support: od 1,7 do 1,96J, w tej klasie jesli masz LSV/LMG np m249 masz prawo strzelac na fullauto, w innym wypadku singleshot. kulki dla tej grupy max 0,28g pogladowo tabela z moca replikhttp://handelshuseta.../Jouletabel.pdf sobota. 14 maj Kl. 15,00 rejestracja Kl. 16,00 -20,00 Scenariusz na rozgrzewke po 20 , afterek przy browarku ? Niedziela. 15 maj Kl. 08,00-09,00 dalszy ciag rejestracji Kl. 09,00-10,15 Powitanie, informowanie o regulach itp Kl. 10,30 wyjscie na pola startowe Kl. 11,00 poczatek rozgrywki 1 Kl. 13,00 przerwa - pozne sniadanie. Kl. 14,00 wyjscie na pola startowe Kl. 14,20 poczatek rozgrywki 2 Kl. 17,00 koniec rozgrywki Kl. 17,15 pozny obiad Kl. 18,15 wyjscie na pola startowe Kl. 18,45 poczatek rozgrywki 3 Kl. 20,45 koniec rozgrywki Kl. 21,00 Zebranie po rozgrywkach Kl. 21,15 Biba Poniedzialek 16 maj Kl. 10.00-14.00 rozgrywka na luzie rzeczy techniczne: sniadanie i obiad w niedziel ogarnia organizator, toalety na miejscu beda, prysznice mnie miejsca noclegowe : na wolnym powietrzu w lesie w namocie badz w okolicznym kempingu itp. generator aby naladowac baterie bedzie na miejscu event odbedzie sie na pewno parking niestrzezony w okolicy, org nie ponosi odpowiedzialnosci za zle zabezpieczony / zagubiony sprzet uniform / giwery / magazynki, kto co ma ten niech bierze , jest 10 jubileuszowe spotkanie graczy z no i Danii przy akompaniamencie dodatkowych batalionow z roznych nacji zgloszenia na www.nettsport.no Edited March 11, 2016 by szadziak Quote Link to post Share on other sites
borysk Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Dzieki za info! :) przemyslimy z ekipa! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
jerzytur Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 O też właśnie szukałem :) Quote Link to post Share on other sites
dubnik555 Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 czy macie możliwość załatwienia mundurów, szpeju duńskiej armii? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 (edited) Cześć, tak ostatnio sobie patrzę na mapę Europy "gdzie mam blisko" i jestem ciekawy, czy na Bornholmie istnieje jakaś aktywność związana z naszym hobby? Trafiłem na taki filmik: Edited May 6, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Zraz Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Odświeżę temat. Interesuje mnie okolica Kopenhagi. Dopiero co będę zaczynał zabawę w airsoft, ale wiem że jest jedno miejsce na Taastrup - badboysairsoft. A także hardballhallen w Karise. Nie byłem w żadnym z tych miejsc jeszcze, ale jak tylko wrócimy do normnego życia to się wybiorę. Ktoś coś? Quote Link to post Share on other sites
sidowszy Posted October 21, 2020 Report Share Posted October 21, 2020 Siema Zraz! Ja gram co weekend na Skovbanen w Taastrup. Świetna atmosfera, ekipa i pole! Odezwij się do mnie to możemy sie zabrać kiedyś razem Quote Link to post Share on other sites
seba1420 Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 (edited) Hej, odkopie trochę temat, jest może jakaś ekipka na jutlandii? Jestem z aarhus ale podjechać też nie problem :) Próbowałem stłumić zamiłowanie ale to nadal wraca a replika tylko się kurzy, czas ruszyć do boju ;P Edited March 18, 2021 by seba1420 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts