BlackWolf Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Co myślicie o tym multitoolu? http://www.rangershop.pl/product-pol-6210-...z-zestawem.html Warto go kupić? Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Szkoda, że nie podali w specyfikacji sprzętu ze sklepu stali z jakiej wykonane są narzędzia, przydało by się co najmniej coś z 440, jeśli nie lepiej, ale 440 to chyba max na tą cenę. A do czego Ci to narzędzie Wolf? Jeśli jako codzienne narzędzie, to ok, ale jeśli bardziej w teren, to może lepiej by kupić, np. sprawdzony scyzoryk Victorinoxa? Bo jeśli nie korzystasz z jakiegoś mobilnego sprzętu to wkrętak z zestawem końcówek jest w sumie nieprzydatny, a porządnym scyzorykiem w blokowanym ostrzem zdziałasz więcej. Bo po pierwsze, to znać potrzebę :) Sawyher, taniej kupując osobno? Wiesz w ogóle o czym mówisz człowieku? Edited October 28, 2007 by Imashel Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) A parę tematów niżej... http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=15762 Ja mówię wprost: Leatherman, Victorinox, Gerber, SOG ... te tak. No Name - NIE. Zatem te 150-200 pln na serwisach aukcyjnych trzeba położyć (choć bezpieczniej mieć 350-450 :) ). Edited October 31, 2007 by Wukasz Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Też bym nie zamienił Leathermana na nic innego. Fakt, że kasa spora, ale to jednak coś, co nie zawiedzie. Jakbym miał tylko stówkę, to już wolałbym zwykłego Vicka niż toola no-name. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja używam toola noname od jakichś 6 lat, jesli nie dłużej. Rozklekotany, lekko pordzewiały, ale nadal działa wyśmienicie. Oczywiście w takim wypadku wszystko zależy od szczęścia na co się trafi. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 No widzisz a mój LM jest z grudnia 99 roku, jest używany co dzień z półroczną przerwą, nie jest zardzewiały i nie jest rozklekotany i o dziwo działa wyśmienicie ;) . Do tego mam 25 lat gwarancji więc nie będę płakał jak sie zepsuje bo dostanę nowy. Chyba widać różnicę czyż, nie? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ależ ja wiem, chyba nie sądzisz, że będę zachwalał noname'y nad firmowe. Ja?! ;) Mówię tylko, że mój działa i to mi wystarcza ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts