Sawyher Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Czy opłaca sie to kupić? Czy to niebędzie mialo dużo awarji?? i czy osiąge te 350fps. I czy to drewno to prawdziwe czy nie. oto link http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=618 Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Kup sobie słownik lepie. Po dwa to nowość .... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Przyganiał kocioł garnkowi :wink: Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 A nam skąd wiedzieć? Nie lubię wspierać lenistwa, ale znalazłem dla Ciebie temat z recenzją: http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...howtopic=123629 Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 http://www.51qbh.net/html/1287.htm fotki Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 CM-035A Wood Version Nie, te drewno to metal... Kup sobie słownik, wszystkiego się dowiesz Quote Link to post Share on other sites
Juba Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 No to mi smaczek narobiłeś :). Awaryjność (przypuszczam) że będzie tak samo(może nawet trochę mniej) awaryjne niż cm .028. A z opisu "wood" można się domyśleć że drewno jest"drewniane". Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 No to mi smaczek narobiłeś :). Awaryjność (przypuszczam) że będzie tak samo(może nawet trochę mniej) awaryjne niż cm .028. A z opisu "wood" można się domyśleć że drewno jest"drewniane". Szkoda, że to tylko "przypuszczenia" nie poparte niczym poza byciem przypuszczaniem. Jakość Cym od CM.028 bardzo się poprawiła, więc porównywanie z tym modelem jest mocno na niekorzyść CM.035 (opinia ta jest oparta o informacje zamieszczone na forum arniesairsoft). Quote Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Trochę OT. :-) Moim zdaniem nie warto nawet myslec o Cymie. Boyi też robi AKS-74U, tyle, że full metal. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 orzeł1993 - szkoda, że nie poszukałeś po necie i nie sprawdziłeś z czego jest zrobione CM.035, bo tak się składa, że też jest metalowy... Z tym, że w Boyi jest to stal, a w Cymie coś innego (już nie pamiętam, chyba aluminium). Przy czym AKS-74UN od Boyi i tak nie jest full steel, są części wykonane z aluminium. Quote Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Ok, dzięki, że mnie uświadomiłeś, ale i tak myśle, że Boyi to bedzie lepszy wybór. A stal jest lepsza od jakiegoś ZnAl- u czy coś takiego. :-P Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Utwardzone aluminium, jakoś tak to się nazywało ładniej. Szczerze to nic nie wiemy na ten temat dokładnie, a ludzie już wyrokują co będzie lepsze. Poczekajcie aż będzie u nas i wypowiedzą się pierwsi użytkownicy. Mi np bez znaczenia czy to Aluminium czy Stal jeżeli flaki w "Aluminiowej" Cymie będą lepsze niż Boyi na przykład. Ps.Jak ktoś ma obcykany angielski to recenzje już są na zagranicznych stronkach. Linki podane w temacie i Boyi i Tym o Cymie. Domysły na temat tych replik można pisać raczej w dziale Nowości niż tutaj, więc radzę poczekać aż wyjdą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts