MAJOR762 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Właśnie zauważyłem że Krakman wprowadził baterie FIREFOX do sprzedaży (dają je do II gen. P&J). Mini: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=846 Large: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=848 Do kolby SF: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=850 Z opisu wynika że porównywalne z batkami INTELLECT, cena niezła, ciekawe jak z jakością. Sam fakt że dają je zamiast szitowych batek P&J i wprowadzili je osobno do sprzedaży już daje do myślenia. Pozostaje czekać na pierwszych użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
temohab Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Mam od około miesiąca baterię 9,6V 1100mAh FIREFOX'a dodaną do MKI PJ. Początkowo obawiałem się jej nieco, bo zanim replika doszła czytałem że bateria padała, jednak moja spokojnie potrafi wystrzelić 2,5k-3k kuleczek. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 2,5-3K na 1100 mAh?? Toż to ogromna ilość! Nie przesadziłeś aby? Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) Możliwe ja na stockowej batce JG w M733 ( 8,4 1100 mah ) wystrzeliwałem gdzieś 2,2-2,5k a na intellect 8,4 1200 mah w stockowym Steyr Aug'u CA spokojnie starczał na 3k ( opakowanie extreamów 0,23 ) Edited October 31, 2007 by GRELO OASG Quote Link to post Share on other sites
temohab Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 No właśnie nie przesadziłem i sam byłem tym mocno zdziwiony. Zanim dotarła do mnie replika z opisów na forum wynikało, że bateria jest "najsłabszym ogniwem" i szybko klęka. Na wszelki wypadek dobrałem sobie drugą na zapas ale nie musiałem zmieniać. 5h ostrego strzelania, kulek poszło właśnie pomiędzy 2,5 a 3k bo raz dosypywałem na respie do maga. 10 jadę na Ścianę Ognia to postaram się dokładniej określić ile BB pójdzie na tej batce. Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Możliwe ja na stockowej batce JG w M733 ( 8,4 1100 mah ) wystrzeliwałem gdzieś 2,2-2,5k a na intellect 8,4 1200 mah w stockowym Steyr Aug'u CA spokojnie starczał na 3k ( opakowanie extreamów 0,23 ) Oczywiście że możliwe - mi stockowa batka JG 8,4 V 1100 Mah wystrzeliwuje zawsze około 2,5k kulek. No właśnie nie przesadziłem i sam byłem tym mocno zdziwiony. Zanim dotarła do mnie replika z opisów na forum wynikało, że bateria jest "najsłabszym ogniwem" i szybko klęka. Na wszelki wypadek dobrałem sobie drugą na zapas ale nie musiałem zmieniać. 5h ostrego strzelania, kulek poszło właśnie pomiędzy 2,5 a 3k bo raz dosypywałem na respie do maga. 10 jadę na Ścianę Ognia to postaram się dokładniej określić ile BB pójdzie na tej batce. na forum i stronie taiwangun w opisie repliki jest informacja że od niedawna Krakmani nie dają już stockowych batek P&J ale właśnie inne na ogniwach Firefoxa ( zamaiwałem ostatnio zanjomemu P&J M16A3 i też taki akumlator był w zestawie - Firefox 9,6V 1100 MaH) Edited November 1, 2007 by Wolfi Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 W sumie ja od zawsze jadę na m130, więc to chyba tłumaczy moje zdziwienie takimi ilościami wystrzeliwanego kompozytu... Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 http://asgshop.pl/produkt.php?id=1883 opłaca się brać te firefoxy jak za tą samą kasę mamy Intellecta i do tego RC ? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Firefoxy to to samo co intellect... (tak słyszałem, bo 1 i 2 to chińszczyzna, różnią się zapewne tylko marką, chociaż to ten sam produkt) Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Jeśli ktoś ma Firefoxa 9,6 2000 Mah do kolby SF to niech poda wymiary jakie ma albo jeśli odrazu może powiedzieć czy wejdzie do kolby SF od Boyi Quote Link to post Share on other sites
fifka57 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 ja mam firefoxa stick pod pokrywe komory w ak (1500 mah) sprawuje sie swietnie i moim zdaniem jakośc jest porównywalna do intelecta.... ja swoja kupiłem w hk gdzie taniej mnie wyszła niz kupiona w polsce.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts