Jacek GROT Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Witam, jaki silnik jest w tych replikach>??? Ważne! Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Inny dziwny już psiałem w jednym temacie, w którym się pytałeś. Otóż drogi kolego tam jest silnik typowo do AEPów. Poszukaj na wgc albo na innych większych sklepach zagranicznych. Żaden AEG-owy raczej nie podpasuje. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 MOSFET + li-po w MP7: http://www.airsoftforum.com/board/Tm-Smg-L...d3-t124451.html Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Takie pytanie, nieco z innej beczki. Czy znalazłby się ktoś, kto mógłby się takiej modyfikacji mp7 podjąć która zapodał grzechotnik? (oczywiście za odpowiednią opłatą) Quote Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) przeniosłem post do tuningu Edited August 19, 2009 by Schwarz_Charakter Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 http://www.airsoftxtreme.pl/cat-pol-120323...lektryczne.html na tej stronie są dwie mp7 z wella i galaxego. well ma 240fps a galaxy 215fps Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Zgadza się. Ale jaki z tego morał? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) Ja mam szybkie pytanie: na boczną dla snajpera lepiej to mp7 czy mp5k ? (oby dwa galaxy oczywiście) Edited February 12, 2010 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 sam nabyłem jako boczną MP7 . Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Ja mam szybkie pytanie: na boczną dla snajpera lepiej to mp7 czy mp5k ? (oby dwa galaxy oczywiście) Bierz mp5k. Oolej tą mp7. Mp5 ma bardziej standardowy GB i masz więcej części. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Ok, dzięki za szybką odpowiedz, ale jeszcze się zastanowię ;) Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 olej ten GB w mp5 - bierz MP7 - miód malina ponadto szukam E-book'a: "Practical MP7 Upgrade" Dysponuje ktoś takowym lub może pomóc w jego odnalezieniu - moje poszukiwania spełzły na niczym :( Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Tylko pamiętaj że ten miód malina, to chińczyk. Stanie się jakaś awaria, to będzie problem. A rozwiązanie go, będzie Cię na pewno drogo kosztować. Fakt, jeśli chodzi o wygodę sam bym wolał Mp7. Ale jak już wspomniałem, nich się jakaś buba stanie... "Practical MP7 Upgrade" W porównaniu do Mp5 możliwości "apgrejdu" masz o wieeele mniejsze... Edited February 13, 2010 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 to nie lepiej już vz61 scorpion nie ma tylu problemów ile mp5k i gdy się wymieni gumkę to leci spokojnie na 20-30m Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) A znajdziesz mi do niego jakieś części? To jest podobnie jak z samochodem... Pamiętaj też o kosztach eksploatacji... Trzeba wymienić olej, paski, sraski itd. Kupisz auto do którego nie ma części? Pojeździsz max dwa lata... Edited February 13, 2010 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) trzeba bardzo dużo rzeczy wymienić żeby jakoś strzelał i się nie rozleciał. na wmasg jeden koles pisał że po wystrzeleniu 10k pękł mu szkielet gerboxa i to jeden przypadek a jak za taką cene to jest duzo lepszy. no ale jak kto woli. NA mp5k wydasz 240zł za replike i jeszcze 300zł zeby chodził przez 1-2 lat. ja stawiam na vz61 scorpion z well pierwsze zdanie bylo do mp5k gdyby się ktoś nie domyślił Edited February 13, 2010 by bass21 Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Scorpion od wella odpada (taki mam gust :P ). Wezmę mp5k bo rzeczywiście jakby miało coś nawalić i nie ma później części zamiennych to będzie duuuży problem. Dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 jak juz mp5k to firmy cm http://www.taiwangun.com/pistolety_maszyno..._041k-1558.html tylko że jest droższy ale za to cały prawie z metalu Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Nie. Galaxy w zupełności wystarczy na boczniaka. A przy okazji, nie jest to temat o MP7? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 trzeba bardzo dużo rzeczy wymienić żeby jakoś strzelał i się nie rozleciał. na wmasg jeden koles pisał że po wystrzeleniu 10k pękł mu szkielet gerboxa i to jeden przypadek a jak za taką cene to jest duzo lepszy. no ale jak kto woli. NA mp5k wydasz 240zł za replike i jeszcze 300zł zeby chodził przez 1-2 lat. ja stawiam na vz61 scorpion z well pierwsze zdanie bylo do mp5k gdyby się ktoś nie domyślił :wink: :poddanie: Pozwolę sobie na tylko taki komentarz... Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 pewnie mp5k galaxy jest zajebistym pistoletem :wink: Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) trzeba bardzo dużo rzeczy wymienić żeby jakoś strzelał i się nie rozleciał. na wmasg jeden koles pisał że po wystrzeleniu 10k pękł mu szkielet gerboxa i to jeden przypadek a jak za taką cene to jest duzo lepszy. no ale jak kto woli. NA mp5k wydasz 240zł za replike i jeszcze 300zł zeby chodził przez 1-2 lat. ja stawiam na vz61 scorpion z well pierwsze zdanie bylo do mp5k gdyby się ktoś nie domyślił ...Posiadasz MP5K z GalaXy???Strzelałeś z tego???Ja wymieniłem Silnik i batkę(koszt~120zł), wszystko śmiga już rok czasu, bez żadnej awarii, a nawet jakby coś się stało/pękło/zepsuło, to jest duuuuużo części zamiennych które bez problemu można kupić... pewnie mp5k galaxy jest zajebistym pistoletem :wink: ...W swojej MP5K mam rof 35k/s, tak, jest zaczepistym PM-em :twisted: i nie ma sobie równych... ...I pisz po Polskiemu, trudne to nie jest... ...Sorka za OT ;) ... Edited February 15, 2010 by SDM Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 i oto chodzi kupiłeś za 120zł i masz zajebisty pistolet do scorpiona kupisz gumke za 30 i masz zajebisty pistolet jeszcze nikt nie pisał o problemach scorpiona Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Wiesz co... Weź sobie kup taką replikę, testuj i przestań głosić te herezje wyssane z palca. Piszesz, żeby wsadzić w to jakiekolwiek pieniądze żeby chodziło przez kilka lat. Twierdzę z Twoich postów, że w ogóle nie miałeś tej repliki i opierasz się na komentarzach z tanichmiliatarii. Radzę chociażby poczytać trochę i a nie gadać co ślina przyniesie na język... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 wszystko czytałem na wmasg i dajcie już spokój bo każdy ma inny gust Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts