Guest Jakubek Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Jestem nieszczęśliwym posiadaczem Well r-6 :wink: . Tu problem górna część body pękła przy szynie na której instaluje się rączkę montażową oraz nie trzyma lufy przez co po prostu odpada. Przy dolnej części szlak trafił mocowanie kolby. Czy części z ogólnodostępnej jak na razie R-7 są kompatybilne z R-6? Druga sprawa że z przyjemnością zaaplikowałbym do swojej emki okładziny frontgripu z R-7 bo mają ładne szyny R.I.S. Czy to będzie pasowało??? Na pewno karabin jest rewelacyjny dla początkujących i szkoda mi go wywalać jeśli mam nowych w grupie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Pasuje górne body z r7 i frontset. Dolne body z r7 nie pasuje do kolby z r6. W r7 kolbe osadza sie +/- tak jak w dorosłych emkach a w r6 jak w szitach z marketu, jeśli dobrze pamiętam... Quote Link to post Share on other sites
Guest Jakubek Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Masz namiar na kogoś kto odda/odsprzeda górne body?? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Komis. Ale ogólnie to nie inwestowałbym w ten shit :/ Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja mam na sprzedaż górne body z R6. Plus do tego lufa zewnetrzna, wewnetrzna, komora HU :) Zapraszam na gg 8792944 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts