Dragunov Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 Nie ma się co ekscytować panowie... w naszym kraju większość bliźnierców nazwie AK-47 każdą broń, która choć troszkę przypomina konstrukcję wujka Anatolija :) ... No, a wracając do MP-5 to co mam zrobić, żeby ktoś z firearms raczył do mnie zadzwonić i powiadomić, czy moja pukawka do mnie dotrze ? Może powinienem się podpalić w jakimś miejscu publicznym w ramach protestu przeciwko ignorowaniu klienta... ;) Quote Link to post Share on other sites
Mad Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 oj niewiem....ja sie umówiłem telefonicznie i pojechałem po odbiór....może zadzwoń do nich i spytaj...albo maila poślij....ostatecznie możesz sie podpalić :twisted: :wink: Quote Link to post Share on other sites
sith_hunter Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Spotkałem już opinie, że w AK47s "starsznie wolno leci kulka". Pytano też jak temu zaradzić. Ludzie (pozwolę sobie na taka apostrofę)! Kupcie to co następuje: -smar sylikonowy (bez tego posta i tak to wiadomo) -kulki 0,25 -troche czasu I tak więc jeżeli masz problemy z wolno lecącą kulka w http://mediaplan.ovh.net/~cybergun/soft-ai...v/?item=120702/ porządnie nasmaruj lufę tłok, cylinder, prowadnicę i ustaw hop up na 2/3. Zaręczam, że prędkosć pocz. będzie większa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts