gall_anonim Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Witam Którą replikę lepiej wybrać i dlaczego? MP5 sd6 TM czy JG? Porszę o obiektywne opinie jak i subiektywne odczucia, Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Bez porównania. TM. Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Bez porównania. TM. Amen. A dla niedowiarków krótka lista przewag TM (i tak pewnie niekompletna):a) TM-owy cudowny hop-up dający zdecydowanie większy zasięg skuteczny niż osiągany przez repliki innych producentów o zbliżonej prędkości wylotowej b) kultura pracy c) bezawaryjność (stockowego TM-a zepsuć bez użycia młotka bardzo trudno). Quote Link to post Share on other sites
miko0071 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Napewno jakosć po stronie TM ale w stosunku do ceny oplaca sie kupic JG(np. dla osiągów?) Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 mój kolega miał Mp5sd6 i po 2,5 - 3 latach użytkowania TM się poprostu rozsypał. Pękł gearbox i wytarły się zębatki Quote Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 No ale czy w JG przez te 2,5-3 lata nie wymienisz połowy GB? bo ci się posypie? Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 mój kolega miał Mp5sd6 i po 2,5 - 3 latach użytkowania TM się poprostu rozsypał. Pękł gearbox i wytarły się zębatki W stocku? Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 tak TM w stocku. Mój AK 47 Cymy działa od prawie dwóch lat i zero ustarek. (dwa lata w marcu lub kwietniu) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Napewno jakosć po stronie TM ale w stosunku do ceny oplaca sie kupic JG(np. dla osiągów?) Tylko właśnie o to chodzi że TM dzięki magicznemu hop-upowi będzie miał osiągi takie same lub lepsze niż JG (mimo różnicy w fps). mój kolega miał Mp5sd6 i po 2,5 - 3 latach użytkowania TM się poprostu rozsypał. Pękł gearbox i wytarły się zębatki Nie wierzę. Albo to nie był stock albo go nie smarował i sypał mu żwiru w gearbox łopatami ;) No ale czy w JG przez te 2,5-3 lata nie wymienisz połowy GB? bo ci się posypie? Jak Ci po 3 latach w JG zostanie body albo szkielet gearboxa to już będzie dobrze :lol: Edited December 1, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 nie na serio było to stockowe TM, więc dlatego pytam. Przez to nie jestem przekonany do tej firmy. W ogóle gdzie możn kupić MP5 SD6 Tm w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Jedyne Marui MP5SD jakie znalazłem to MP5SD5 na specshopie i niedostępne. Nic więcej z SD Marui nie znalazłem. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2829 Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...at_Marui%20AEGs Maxymalnie 700zł z opłatami...(i przesyłką) Edited December 2, 2007 by pidżefjat Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) A kolega wyraźnie napisał: W ogóle gdzie możn kupić MP5 SD6 Tm w Polsce? Pogrubienie moje. Pidżejfat, ja wiem że można sprowadzić i nie wyjdzie dużo drożej, ale nie każdemu chce się bawić w babranie z urzędami, Pay-Palem itp no i nie każdy ma możliwość (czas, wiek i inne aspekty). Edited December 3, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Wiem, dałem to jako przykład... Na specshopie już są sd6-ki za 690zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts