krzesiwko Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Witam, tak jak w temacie chciał bym się dowiedzieć czy ktoś zamawiał Exterem'y hurtem. Chciał bym sie dowiedzieć dokładnie jakie są ceny, ile wynosi cło i jakie mogą być minimalne ilości zamówienia? No i oczywiście wszystkie dodatkowe informacje mile widziane :) Pozdrawiam M.K. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Do kulek zamów sobie jeszcze 10 zestawów wyciorów, bo eXtremy strasznie syfią lufy :/ Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 @Gallain - bzdury opowiadasz... Extremy to najlepsze kulki jakie znam... @krzesiwko - daleko szukac nie musiales ;-). Organizowalem zamowienie na 40 paczek XP 0.25. Wychodzilo jakies 25 zl za paczke 2800 sztuk. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 No to mało kulek w życiu widziałeś. Dla przykładu G&G bądź KSC Prefect. Extremy wcale nie są takie dobre... Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Mój karabin wypluł chyba z karton eXtremów i nie zdarzyła mi się jeszcze ani jedna zacinka, więc ja mogę tylko mówić o tych kulkach w superlatywach. No a lufa przy każdych kulkach się syfi. To bardziej zależy od warunków w jakich się strzela niż od kulek. Quote Link to post Share on other sites
krzesiwko Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 To nie ma być dyskusja o tym jakie te kulki są tylko czy ktoś zamawiał je hurtem. Max z tego co pamiętam zamawialiście kulki z pewnego sklepu a nie prosto z fabryki... Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 A gdzie pisales ze chodzi Ci o fabryke? Quote Link to post Share on other sites
krzesiwko Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 No cóż może nie napisałem ale pop sklep co sprzedał wam paczkę kulek z 25zł musiał na tym zarobić jeszcze wiec pewno można gdzieś taniej kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts