Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Dorzucę jeszcze GB Hurricane 7mm. Mam dwa - starszy i nowszy. Jeden na M160 drugi na MS190. Pierwszy full auto, drugi full auto tylko czasami. Żadnych problemów. Kosztuje coś koło 60 USD, czyli w granicach 170 - 180 zł z przesyłką.

Do serii M4 pasuje TYLKO GB v.2.

Edited by Holmes

http://asgshop.pl/produkt.php?id=61 http://asgshop.pl/produkt.php?id=631 z tych linków wynika ze G&P są droższe od ca i czy v3 sa wytrzymalsze od v2 czy nie ma róznicy .Czy v3 pasuje do m15a4 carbine z ca

Wszystkie V.3 dedykowane do innych modeli (AK, G36)

Jeżeli chodzi o to M15A4 to rzeczywiście możesz kupić ten GB CA 7mm. G&P kosztuje więcej, za to masz 3 płytki selektora. Dwie i tak Ci się nie przydadzą.

I patrz tylko na GB V2!

• 2 weeks later...

Podepnę się do topicu i chciałbym się zapytać wszystkich którzy robili upgrade, o gearbox ver3 na 7mm.

Docelowo będzie tutaj FTK Guardera na M150 i silnik systema Magnum.

Moje pytania są następujące:

*czy łożyska kulkowe wytrzymają sprężynę M150-niektórzy uważają że tak...?

*czy bateria 9,6V 2200mAh G&P uciągnie ten zestaw?

*jakie macie doświadczenia z w.w gearboxem czy pękł wam? czy mieliście z nim problemy?

Jeżeli tak to proszę o konkretne wiadomości co było w środku jaki upgrade itp itd...

Pozdrawiam pj

Otóż o dziwo, miałem ten sam karabin z tym samym upgreadem ;-)

Powiem tak, mój AK siał celnie na 65m. Z tym, że u mnie jeszcze była metalowa komora hopka. Duża szybkostrzelność, ładny zasięg. Jednym słowem Polecam.

Z tym, że obawiał bym się o szkielet VFC. U mnie po długim czasie użytkowania pojawiły się mikropęknięcia...

Pozdrawiam

Edited by AKS-74