Combattre Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Witam chciałbym wyposażyć swój arsenał w broń boczną. długo się zastanawiałem i nie chcę kupować klamki na gaz tylko na sprężynę w związku z tym chciałbym abyście mi pomogli wybrać jak najlepszy: po analizie wziąłem pod uwagę takie repliki: 1:Beretta M8000 2:Beretta M92F 3:CZ 75 4:Glock 17c 5:HK USP Być może te pistolety różnią się tylko wyglądem ale chciałbym poznać waszą opinię na ich temat. Czy na prawdę mają zasięg 35 m tak jak jest w opisie? Czy jest sens dać te 122 zł + przesyłka za pistolet sprężynowy (dokładniej: czy pistolety z tej serii TM są warte 122 zł i zakupu)? Wielkie dzięki za pomoc Edited December 7, 2007 by Combattre Quote Link to post Share on other sites
InOsAK Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Posiadam HK USP i uważam, że zapłaciłem za to co otrzymałem. A otrzymałem rzecz, która jest dobra, jeśli nie bardzo dobra. Nic się nie złamało, wszystko działa ładnie, zasięgu nie mierzyłem dokładnie, ale z 20m da się bez problemu trafić w człowieka. Warto. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 Jeżeli chodzi o wygląd to najbardziej bym chciał właśnie HK USP chociaż pociąga mnie też Glock jednak on ma w opisie 30 m a USP 35 m więc sprawa jest chyba jasna. Ma ktoś może jeszcze coś do powiedzenia? jakieś uwagi odnośnie wytrzymałości? szczerze mówiąc to już mnie interesują: 1: HK USP 2:Glock 17 C 3:Beretta 4:Cz 75 Jednak tak jak pisałem bardzo się zastanawiam nad Glockiem :???: Quote Link to post Share on other sites
Maximus1944pl Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Glock'a nie kupuj. Zamek złożony z dwóch połówek, co wygląda niestety tragicznie. Zresztą o tych wszystkich klamkach było wystarczająco na forum. Tj. i o serii HPA Cyber Guna, oraz o innych droższych klamkach. Pozdro, Maximus1944pl Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Tzn jak z 2 połówek to w czymś przeszkadza? bo mnie się z wyglądu glock podoba. Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Z tego co wiem (być może sie mylę) ale te pistolety są skonstruowane na tych samych sprężynach, nie wiem jak z wytrzymałością pozostałych części, chociaż mój H&K USP sie trzyma dobrze ;) Quote Link to post Share on other sites
NAPEK Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Również mam HK USP. Zasieg bez problemu 30 m czasami nawet wiecej. Jak najbardziej polecam USP. A dodam jeszcze ze mam go od jakis 10 miesiecy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts