gunmaniak Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) Mam przed sobą 12 numer "Strzału",w nim jest informacja że firma Kolter (kolter TV ) ma swój kanał telewizyjny. W większości będą tam lecieć reklamy,ale też sprawozdania z imprez i omówienia sprzętu strzeleckiego. Ogladał ktoś ten kanał,było coś o asg? [A co to ma wspólnego az bronią palną?] Edited December 23, 2007 by Foka Quote Link to post Share on other sites
lestek Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Było, i to było śmieszne... Reklama sprężynowej g36 jako cudu ;D Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Macie do tego jakiegoś linka?? Podajcie PLZ Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Kolter TV, leniu. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Ta reklama G36C to porażka :wink: Quote Link to post Share on other sites
krol12 Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Boże, Ty widzisz i nie grzmisz:( "W zestawie znajduje sie pasek do przenoszenia" to mnie rozwaliło 8-) Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Boże, Ty widzisz i nie grzmisz:( "W zestawie znajduje sie pasek do przenoszenia" to mnie rozwaliło 8-) Nie bardzo rozumiem ,co tu jest takiego "rozwalającego" ?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Do przenoszenia = transportu. Wyobrażasz sobie przenosić (po mieście)/transportować wiatrówkę/replikę na pasku przez ramię? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Wtrące swoje 3 grosze: Dogchacer działa na 1 z 10 psów, koles z Animal Patro mi tak powiedział wyciagając Tazer za 6 kółek :) Mówił że testował więc opre się na jego wypowiedzi. Co do G36 to ciutkę przesadzili..ukazali go jako... rzecz która ma dużą moc i może być traktowana jak wiatrówka... wg. mnie to ciutkę zbyt wybielona reklama. Mnie się nie podoba. P.S. Foka, lepszy był tamten avatar z foką :F Quote Link to post Share on other sites
krol12 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Nie bardzo rozumiem ,co tu jest takiego "rozwalającego" ?? :roll: Wy to się lubicie przyczepić, :cry: pasek do przenoszenia to ma moja babcia w torbie to przenoszenia zakupów...mozna by było wymieniac jeszcze wiele rzeczy z których wypadałoby sie ponabijać. Ja dałem akurat to. Chodizło mi równierz i niski profesionalizm sklepu jak i tego kanału[czy co tam jest] podawanie mało istotnych inf. np o pasku jakby to było najważniejsze.;p I jeszcze troche dystansu, do postów:P Edited January 4, 2008 by krol12 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts