Huba_lbn Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 W tym momencie jest to najtańszy sensowny elektryk. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 3 godziny temu, Budweiser napisał: Za 336 zł na TG bierz w ciemno. Będziesz zadowolony. Wystarczy tylko HU Guarda czy coś jeszcze dobrać ? Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 I na stockowej podziałałasz, ale możesz gumkę wymienić. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Zakupiłem, otrzymałem. Jakość wykonania fajna, wrazenia ze strzelania serią bardzo pozytywne. Z wad zauważyłem bardzo luźna atrapa wyciora oraz uchwyt przedni lata luźno. Zasięg fajny, ogólnie jak za tą kwotę nie kupi sie nic lepszego ;) Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 (edited) Dokręć chwyt przedni. Pamiętam, że u mnie było identycznie, ale śruba na szynie nie była po prostu dokręcona. Edited January 4, 2019 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 W dniu 4.01.2019 o 20:45, Budweiser napisał: Dokręć chwyt przedni. Pamiętam, że u mnie było identycznie, ale śruba na szynie nie była po prostu dokręcona. Tu nie chodzi o śrubę na szynie, tylko o rączkę tą co sie składa. Lata delikatnie. Kulki wpadły 0.25g bo 0.20 za bardzo rozrzuca Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted January 8, 2019 Report Share Posted January 8, 2019 Kulki 0.25 pomogły, skupienie lepsze, ale dalej replika ma tendencje do strzelania w lewo, na 10, 5 kulek skręca. Moze nie tyle co skrecaja, co przy wyjsciu z lufy juz widac ze leci na lewo. Napisalem do TG odpisali ze to norma w tych replikach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts