MateuszeQ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) Hej. Ostatnio zauważyłem, że na Taiwangunie jest dostępny FRONT GRIP TLF nieznanej firmy, ale za to w bardzo przystępnej cenie. Zainteresowałem się nim, tylko mam do Was kilka pytań: 1 - Jak z jakością wykonania? 2 - Czy będzie pasować do MP5A2 TLF [CA] 3 - Jak z samą latarką (wytrzymałość, moc) Za pomoc z góry dziękuję - Mateusz ;) Edited December 28, 2007 by MateuszeQ Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 2 - Czy będzie pasować do MP5A2 TLF [CA] A ja sie tak tylko spytam: po co Ci TLF skoro już go masz?? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Frontgripy nie są niezniszczalne, a 300zł za nówke też by mi się nie uśmiechało dać. :-F Quote Link to post Share on other sites
MateuszeQ Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 Widzisz Major i masz odpowiedź ;) Wiem, że nie będzie to to samo co CA, ale wolę to niż chwiejący się ront grip, z ułamanym uchem i pustą latarką :D Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 MateuszeQ, czy tam "MateQ" czy musisz zakładać o tym temat na wszystkich forach? Quote Link to post Share on other sites
MateuszeQ Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 Tak, bo nigdzie odpowiedzi nie dostałem :D Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 To znaczy że nikt nie wie/nie ma :wink: Temat zakłada się JEDEN w JEDNYM dziale. Regulamin się kłania. Quote Link to post Share on other sites
MateuszeQ Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 Eeeee -czytanie ze zrozumieniem się kłania ;| Na rożnych FORACH, a nie w różnych działach, czyli, że założyłem temat tu i na warriorze... Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mam podobny problem, też w TLFie CA wyrwałem oba te zaczepy. Widziałem kiedyś tą latarkę na jakiejś Cymie z rok temu i powiem ci, że wolałem zostać przy swoim chwycie. Tamten trzeszczał bardziej niż mój połamany, a światło latarki było słabiutkie (choć możliwe, że tamten też był walnięty, a baterie po prostu wyładowane). Ja sobie z tym poradziłem wypełniając wnętrze gripa pianką montażową (aby nie przesuwał się do góry - mam stałą kolbę i nie ma tam baterii), potem pomalowałem ją na czarno, żeby nie rzucało się to w oczy. Następnie w miejsca, gdzie wchodziły te plastikowe 'skrzydełka' z gripa, wkręciłem śruby, o większym gwincie, żeby się trzymały. Grip jest lekko rozepchany, jednak na tyle mało, że nie rzuca się to w oczy. Nic nie skrzypi, siedzi niemal całkowicie stabilnie. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mały OT: W moim połamanym chwycie kolega odlał mi te zęby z metalu, zalał plastikiem, a potem jeszcze jakimś klejem. Efekt- zaczepy mocniejsze niż oryginalne. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts