Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Chiński Front Grip TLF

Recommended Posts

Hej. Ostatnio zauważyłem, że na Taiwangunie jest dostępny FRONT GRIP TLF nieznanej firmy, ale za to w bardzo przystępnej cenie. Zainteresowałem się nim, tylko mam do Was kilka pytań:

1 - Jak z jakością wykonania?

2 - Czy będzie pasować do MP5A2 TLF [CA]

3 - Jak z samą latarką (wytrzymałość, moc)

Za pomoc z góry dziękuję - Mateusz ;)

Edited by MateuszeQ

Mam podobny problem, też w TLFie CA wyrwałem oba te zaczepy. Widziałem kiedyś tą latarkę na jakiejś Cymie z rok temu i powiem ci, że wolałem zostać przy swoim chwycie. Tamten trzeszczał bardziej niż mój połamany, a światło latarki było słabiutkie (choć możliwe, że tamten też był walnięty, a baterie po prostu wyładowane). Ja sobie z tym poradziłem wypełniając wnętrze gripa pianką montażową (aby nie przesuwał się do góry - mam stałą kolbę i nie ma tam baterii), potem pomalowałem ją na czarno, żeby nie rzucało się to w oczy. Następnie w miejsca, gdzie wchodziły te plastikowe 'skrzydełka' z gripa, wkręciłem śruby, o większym gwincie, żeby się trzymały. Grip jest lekko rozepchany, jednak na tyle mało, że nie rzuca się to w oczy. Nic nie skrzypi, siedzi niemal całkowicie stabilnie.

Pozdro