MAJOR762 Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Może i tak, ale te low-capy trzeba mieć gdzie nosić, poza tym czasami trzeba strzelać ogniem zaporowym Od ognia zaporowego to są odpowiedni ludzie z odpowiednimi replikami. Nie no, ogień zaporowy z AK104/AK105, tego jeszcze nie grali ... :roll: :wink: Edited July 16, 2009 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Midy są zbyt problematyczne i ogólnie be Za przeproszeniem. Ale to co napisałeś to głupota. Tyle czasu używam midów i nie mam z nimi problemów. Trzeba kupować dobre midy i o nie dbać. Wtedy będą Ci służyć. A low-capy sam mam :D. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 Za przeproszeniem. Ale to co napisałeś to głupota. Tyle czasu używam midów i nie mam z nimi problemów. Trzeba kupować dobre midy i o nie dbać. Za przeproszeniem, widziałem/używałem midów STAR, G&P, MAG, P&J i jakichś tam jeszcze. Dbane czy nie, na dobrych kulkach i na słabszych - z każdymi były jakieś problemy, z niektórymi do tego stopnia że nie dało się ich praktycznie używać. Więc z tą głupotą to kulą w płot trafiłeś. A to że trafiłeś na dobre Midy nie znaczy że wszystkie są dobre. Natomiast widziałem jeszcze więcej lowów i z ŻADNYMI nie było najmnejszych problemów, podają wszystkie kulki, nie trzeba ich pieścić. Ładujesz byle co (dosłownie byle co, podaję nawet taki szajs jak AMWelle czy P&J stare) i podają bez żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Sam używam MAGa i cała ekipa używa midów maga i nie narzekają. Trza wiedzieć co w nich może siedzieć :D. Quote Link to post Share on other sites
Manieek Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Witam wszystkich. Zastanawiam się nad zakupem tej repliki już od ładnych trzech miesięcy. I czytam różne opinie na jej temat, jednak większość to pozytywy. Zastanawia mnie tylko to, iż AK 47 CM 028 zbiera dużo lepsze opinie. No więc mam dylemat, czy nie bardziej się opłaca 28. Co stanowi o wyższości/ niższości 031B nad 028? Jak jest z częściami? Bo do AK 47 028 pasują wszystkie części TM'ki itp. a AK 74 od innych producentów nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
nekkoru Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 a ja tym razem pytam o kulki. Na jakich kulkach Strzela najlepiej (zasięg/celność) ? Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jak na mój egz. to 0,25g P&J. Strzela optymalnie. ;];] Quote Link to post Share on other sites
krzysieks Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Używam P&J 0.23g. i dla mnie jest ok. 0.2g jednak j za bardzo znosi. Taka moją uwaga z użytkowania warto co 2-3 wypady skontrolować dokręcenie śrub. Edited August 2, 2009 by krzysieks Quote Link to post Share on other sites
nekkoru Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 ... wypłata przyszła, ja uradowany wbijam na krakmana i ... okazuje się że nie ma tej cymki ... wycofali :/ Czy znacie jakieś sklepy gdzie dostane cm.031B? :P Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Hmm, była Specshop'ie, lecz już się skończyła. Na zbrojowni brak, a sklepów typu tanie.. itp,itd nawet nie oglądałem...bo po co? Quote Link to post Share on other sites
nekkoru Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 pytałem krakmanów - będzie (razem z innymi cymkami) gdzieś za ok. tydzień. Już ręce zacieram :P Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 nekkoru-I jak wrażenia? Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Brak opcji edytuj... Czy ktoś z Was stockową replikę próbował w jakiś sposób uszczelniać? Jeżeli tak to dawało to jakieś widoczne efekty? Quote Link to post Share on other sites
Ryder666 Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Witam. Chciałbym sobie kupić tą cymkę czy ktoś kto ma tą replikę może mi powiedzieć czy warto kupić czy nie, jakie są wady a jakie zalety itp? Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 do 400zł Bierz:) Quote Link to post Share on other sites
mcbastus Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Witam, czy mógłby mi ktoś pomóc, doradzić jakie szyny pasują do tego tytułowego modelu. Jestem nowicjuszem w ASG i jeszcze nie orientuję się w tych sprawach. Z góry dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts