Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam zamiar kupić pistolet sprężynowy na Taiwangun.com tylko nie wiem czy ten (i tak nie ma innych chyba).

Dane:

Zmierzona prędkość wylotowa: 155 fps

Waga: 535

Tryb ognia: pojedyńczy

Materiał: tworzywo

Długość: 217mm

Hop-up: nieregulowany

Blow-back: nie

Magazynek: 26 kulek

Opis produktu:

Tani Pistolet sprężynowy M9, o niewielkiej mocy.

Może spełniać rolę wypełniacza kabury.

http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=765

Nie mam zbyt wiele kasy a zepsuł mi się wcześniejszy. Głupio mi że nie jeżdżę z kolegami na strzelania.

Pozdrawiam i proszę o porady.

Posted

Myślę że lepiej dozbierac troche kasy i kupic za 70zł Desert Eagle UHC na zbrojownia.com.pl Może nie jest piekny ale za to ciężki , mocny , celny jak na ta klase i wytrzymaly , niektórym służył i służy latami ;-)

Posted
Może spełniać rolę wypełniacza kabury.

Jeżeli sklep pisze coś takiego to chyba coś znaczy? Uzbieraj trochę więcej kasy i kup coś lepszego. Ja osobiście polecam CG seria H.P.A. (mam i dzielnie mi służy od początku mojej przygody z ASG), albo coś z TM HG.

Posted

Co do P99 to bron naprawde dobrze wykonana jak dla mnie jest śliczna po wystrzeleniu ostatniej kulki zamek zostaje w tylnej pozycji ale podobno czesto sie psuje spust i osiagi tez nie rewelacyjne porownujac np. do Desert Eagla.

Zreszata zajrzyj na stronke do dzialu gdzie sa recenzje znajdziesz tam duzo informacji ;-) Co do Berrety to sie nie wypowiem bo nigdy nie mialem z nia kontaktu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...